Pokrenuta inicijativa da Muhamed Filipović i Muamer Zukorlić dobiju ulice u Sarajevu

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Ova dvojica ne mogu ni u istu rečenicu, a kamoli da imaju isti status u pogledu imenovanja ulica po njima

Jaran

Necete valjda dati ulicu ovom prvom poznatom kao patoloskom lazovu!

R BiH

Rahmetli Filipovic zasluzuje ulicu u Sarajevu a i udrugim BiH gradovima !! Zasto ova dva imena trpate u jedan kos ???????

Sram vas bilo

Srbijanac Zukorlić, inače Vučićev musliman ni po čemu ne zaslužuje,Nadimak niti treba da ima ulicu bilo gdje u BiH , a kamo li u Sarajevu

Alen

Pitanje za konjakovica zasto ulica zukorlica u Sarajevu.

Ma ja!

Skini ti Djura Djakovica, a postavi Zukorlu sa tri zene po serijatu, a istovremeno Predsjednik Skupstine... I sa vama gradjansku drzavu??? Ma bjezi...

mujosalkanovic05@hotmail.com

Zasto Srbijancu..

6364747

Filipovicu dat ulicu koja se zove Milutinoviceva gdje je muzej pozorista a Zukorlicu dat Senoinu. To su totalno pogresne osobe da bi imale ulice u Bosnjackom gradu!

Bosna zauvijek u srcu Bosanaca

Filipovicu dat ulicu koja se zove Milutinoviceva gdje je muzej pozorista a Zukorlicu dat Senoinu. To su totalno pogresne osobe da bi imale ulice u Bosnjackom gradu! ka 6364747 Sarajevo je Bosansko-hercegovacki grad bio i ostat ce , papak. Hvataj se svog Sandzaka i tamo radi sta ti je volja a nas Bosance vise pustite da uzivamo na nasem i udisemo nas zrak.

!!!!

NEMOJTE MOLIM VAS!!!!!!

/ Najnovije