Pojavila se informacija o nabavci 11 skupih mobitela. Pitali smo Federalni MUP o čemu se radi

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ganci radi

podize moral

666

Joj odvratne glavuse u tri pm

Zenicanin

Nepismeni siledzija lopov seljacina drotovska

Istraga KRO RAD

NiP-ovi reformski kadrovi: Novi direktor komunalnog preduzeća “Rad” izdvojio 7000 KM da sebi kupi “iPhone 15”, a saradniku Samsung Galaxy

Facebook politika

Ovo postaje baš preseravanje političara koji žele da žive na visokoj nozi na teret poreskih obveznika. To što na papiru ne piše da su vlasništvo korisnika ništa ne znaći. Šta li oni na mobitelima rade pa im trebaju posljednji najskuplji modeli osim hvalisanja na društvenim mrežama.

Voksal

Gospodo komentatori, vi ste u kapitalizmu. Ko vas pita vise. Bavite se svojim poslom. Xxxali vas telefoni. Od stabla sumu nevidite.

Katil

Od svih propalih politicara i ministara koje je ovaj tamni vilajet ispovracao ovaj lubenicar je najodvratniji.

des ba

cigane? đe su ti djeca? aaaa, rade na državnim jaslama, babo cigo HIN uvalio, karate-kid ciganija.

333

Mos' mislit' licnosti kojoj je pojam u zivotu skup telefon :D. 30 godina izvlace ove idiote iz supa i zemunica.

7000

NiP-ovi reformski kadrovi: Novi direktor komunalnog preduzeća “Rad” izdvojio 7000 KM da sebi kupi “iPhone 15”, a saradniku Samsung Galaxy ka Istraga KRO RAD to su male pare. Mojih osamdeset godina plačanja računa za odvoz smeca.

Koji

Papanluk

/ Najnovije