Pogledajte šta su pacijenti pisali o radu Opće bolnice u Sarajevu

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

bravoo

Sam

Ako već ne želite da se čuje vox populi, niste trebali ni ostavljati mogućnost komentarisanja članka. Mislio sam da ste ozbiljan (neovisan) portal.

robot

ljubazni jesu, ali prave strasne propuste

@@@@@

Koja odvratna demagogija, gnusne lazi,vidi se iz prilozenog. Fadilova sda skola.

QAdmin

Hahaha obrisaše čovjeku komentar ???

Genge

Obojica haman imaju isti problem pa ne znaju napisati "hirurski" hahaahha

Jaoooo

Forenzička, isti čovjek u oba teksta. Specifičnost oblika pojedinih slova, način na koji koristi olovku (pritiskanje). A da pazili delegata iz USA biće na fuka a i živi 20. godina tamo znači USA državljanin.

Gost

Imao sam operaciju u opcoj bolnici i nisam bas zadovoljan ljubaznoscu. Sve sam to naveo u ovom njihovom upitniku. Ono sto mi je bilo smijesno je sto sam morao navesti svoju etnicku pripadnost.

o neradu opće i KCS mogu reći

djete mi slomilo ruku , nakon dugo vremena čekanja operisalo je ruku na kredit u privatnoj klinici

Bosanac

Užasno. Odveli smo sina na kontrolu na kontrolu kod ortopeda dr. Biščevića u Opću bolnicu i dični se nije udostojio ni da pogleda slomljenu ruku samo preko volje kaže nastavi nositi još 7 dana gips. Užasan doktor i odvratan odnos. Izbjegavajte ovog doktora u širokom luku.

prisutna

ako nam je ovo pokazatelj zadovoljnih pacijenata-sve nas odmah iselite.........

Robot

Užasno. Odveli smo sina na kontrolu na kontrolu kod ortopeda dr. Biščevića u Opću bolnicu i dični se nije udostojio ni da pogleda slomljenu ruku samo preko volje kaže nastavi nositi još 7 dana gips. Užasan doktor i odvratan odnos. Izbjegavajte ovog doktora u širokom luku. ka Bosanac Hm, meni je dr.Biščević poslije teškog loma, spasio ruku, desnu ...

Kvin Latifa

Moja strina, 74 godine, dijabeticar, problemi s pritiskom, rak na jajniku. Od mladih doktorica u ambulanti, do ljekara na odjelu Ginekologije gdje je operisana, PREDIVNI. Tim koji ju je operisao, na celu sa seficom odjela dr. Djurdjevic, je dao sve od sebe da sto bolje obave operaciju, tako da i danas, nakon 2 godine nema traga od karcinoma. Sestre su predivne, strucne i ljubazne, ljekari profesionalni. Nismo imali nikakvu vezu, niko nam nije nista trazio i nikome nista nismo dali. Ni jabuku. Hvala im do neba.

/ Najnovije