Pogledajte snimak: Dodik kuha uz pjesme omiljenog mu pjevača

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

?

zasto nas vise maltretirate ovim debelim krmkom, koga briga kome je rucak pravio

ghost

Ako ste vi normalni....? Kako mozete postavljati ovako glupe clanke? Glavni lik je covjek koji mrzi ovu zemlju, a vi ga slavite ovdje!!! FUJ!!!

Rekla ma

Kako vas više nije stid stavljati statuse osoba sa Facebooka i na taj način uticati na javnost i popunjavati rupe vašeg nerada.Mjesecima nas maltretirate sa facebookom , tuđim objavama itd,. Pa i mi imamo facebook i ako nas nešto interesuje sami ćemo naći. Bolje nađite lektora da vam ispravlja silne greške u tekstovima.

Leone

Kako vas više nije stid stavljati statuse osoba sa Facebooka i na taj način uticati na javnost i popunjavati rupe vašeg nerada.Mjesecima nas maltretirate sa facebookom , tuđim objavama itd,. Pa i mi imamo facebook i ako nas nešto interesuje sami ćemo naći. Bolje nađite lektora da vam ispravlja silne greške u tekstovima. ka Rekla ma Maltretiraju nas jer im se moze. Zasto se uopste ukljucujemo na ovaj portal? Drugo, ta zena je idiot. Postavlja slike oca da bi ga ljudi vrijedjali, pljuvali, kleli i jos svasta drugo. Da ga imalo postuje, ne bi to ucinila.

dno dna vijest

Novinarstvo je dno dna, a hoce da se kao vakcinisu prvi da nam ovakve nebuloze kao objavljuju. dno dna. Nema autorskog rada ni na ovom portalu, a ni na drugima.

Krmak kuha krme! Ops!!

.

001

Taj čovjek predsjedava vašom državom! Pokažite malo poštovanja, ako, uopšte, znate, šta je to!

/ Najnovije