Pogledajte privođenje osumnjičenih da su pretukli policajca u Bratuncu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Posteni policajci su skinuli uniformu... A ovaj kune svoju sudbu sto je janičar. Podrska neka su. Policajac ima normu da ispuni koliko donosi gazdi para ispod ruke svaki dan nakon zavrsetka smjene. Policija i zakon ne rade u sluzbi naroda nego onog ko ima vise da plati zato treba na svakom koraku gledati da ostetis drzavu generalno. Namjerno bacati smece, blicati na radare, praviti se lud ako si svjedok krivicnog djela itd.

Aaaa

Boliii joooj odvrni mi malo ruku aaaa.

Bosanac

Zlocinca Lukaca zlocinacka policija ovi ubijaju

Chokemood

Peter Justinov - ”Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku… Životinje koriste svoje resurse znatno sređnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju„

Jeste

Peter Justinov - ”Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku… Životinje koriste svoje resurse znatno sređnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju„ ka Chokemood Kazu da je on volio da dodiruje muslimanske djevojčice dok im se razvija pikica i dlakice rastu. Placao je dobro ako uz to mama i babo gledaju a on ga gura njoj ne moze da udje jer je uska kao i svaka djevojcica.

Bosanac

Lijepe rijeci su ukras

/ Najnovije