Pogledajte odlazak Schmidta iz zgrade OHR-a 40 minuta prije sastanka sa DF-om

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

No name no name

NACISTI NOGU U *** NEĆE ON UREDIVATI NASU DRZAVU ONAKO KAKO NJEGOVOJ BRAĆI NACISTIMA ODGOVARA

***

***

Povratak

sve vas staviti u vreću, pa u anado liju! ka samo vas božo vrećo može spasiti! Najveca vjerovatnoca je da ces ti biti u toj vreci i bit ces vracen u zemlju svojih predaka koji su dosli ovdje kao robovi.

Istina

Bosna i Hercegovina je zavrsila sa Visokim predstavnikom, mozete ici kuci. Pali ste na ispitu objektivnosti, povjerenja i realnosti.

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Haha

Reis će poludit kad vidi kako je Šmit izignorirao ovu njegovu t**

KO

Sagnite mu se svi !!!

KO

Istina, mozes li obrazlozit konstataciju?

Shmitonja

moro na pijacu,dok nije nestalo namirnica,koje mu je zena nalozila kupiti.

Tako je

Citiram „ Schmidt pokušava "u BiH napraviti Palestinu"

brišite, brišite komentare

kasabski iz ZLA misti ahahahahahaha

brišite, brišite komentare

sve vas staviti u vreću, pa u anado liju! ka samo vas božo vrećo može spasiti!

Lisičić

Tako i treba šta bi sa glupim sejdom raspravljo

Istina

27 godina rasturate drzavu koja je funkcionisala i doveli ste u ovo stanje uz domace poltrone i izdajice. Samo jedan politicar iz EU je pokusao napraviti korak naprijed a to je Paddy Ashdown. Svi ostali ste dosli da rasturite drzavu BiH , samo da znate ovo je nasa domovina a ne vasa. Otkrivate nam toplu vodu koju ovdje ljudi vec koriste stoljecima. Ovaj narod nije lud, ali je dobar i dobrocudan sve do jedne granice. Vecinsko stanovnistvo ne zeli torove , zeli jednakost i pravdu za svakog na cijeloj teritoriji i ne mjesajte nacionalnu pripadnost od religiozne. Srbi zive u Srbiji a Hrvati zive u Hrvatskoj. Ovdje zive Bosanci i Hercegovci razlicitih religija kao sto u Njemackoj zive Nijemci protestanti , katolici i ostale religije. Pa sto u Njemackoj ne nepraviste izborni zakon da katolici i evangelisti imaju vise prava u odnosu na ostale religije?

Bosna

Za one koji na sav glas pricaju da su Hrvati i Srbi domicilno stanovnistvo BiH a Bosanci nisu , da oni ne postoje kao narod. Kako onda mozete objasniti sve te zapise u knjigama koje su u bibliotekama drugih drzava da u Bosni i Hercegovini zive Bosanci? Nigdje se ne spominju Hrvati ili Srbi na ovim podrucjima. U Becu imas registrovane zemljisne izvadke gdje stoji crno na bijelo da su Bosanci vlasnici vecinskog zemljista.Mi Bosanci smo domicilno stanovnistvo i oduvijek zivimo u Bosni uprkos svim ratovima i osvajanjima razlicitih agresora. Religije su se mijenjale ali nasi geni su uvijek ISTI Bosanski.

Maminjo

Ne**** vas ni 1% budaletine

Db

HAHAHAHA

/ Najnovije