Pogledajte nove tramvajske šine u Sarajevu: Postavljene kod Doma penzionera

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

POTURAK NA HAPARATIMA

BRAVO!! Svaka čast, napokon raskrinica kako doliči, koliko sam ovjesa ostavio tamo mogao sam finansirati dio dionice. Čekamo SDA botove da se jave :-P

Ask

Jbg da je šta blatiti bilo bi 63 komentara

KO

Vrhunski!!!

Ovo je naravno odlicno!

i Cestitke za izgradnju nove pruge, i trebala je, vec odavno. Ali kad ce novi tramvaji? Dzaba je nova pruga ako nemas moderne, TIHE, niskopodne tramvaje, nego 50 godina stari CKD-ov krs koji drnda kao da ide oklopna divizija... Da budemo jasni, nisam kritizer, nego hvalim izgradjeno, ali i postavljam pitanje.

SOS

Hoce li moc izdrzati jednu godinu, da se ne pojave rupe pored sina i opet jovo nanovo, treba priznati, nemamo mi strucnjake za takav posao

Pošteno

Lijepe riječi su ukras!

Hava

U Sarajevu su u ljeto 1884 god. polagane sine za tramvaj koji je prvi put krenuo 1. januara 1885. Jer ja sad da se ibretim sto su postavljene sine? Da je ona jedna sto po njoj vozovi idu 400 km/h, pa hajde de.

XY

Jedni lopovi,uhljupi se makli drugi dosli . Moj ministre sramota da nakon godine dana ti slikas sine u zalasku sunca. Trebalo bi te biti stid,ali opet kada u prvom mandatu ni diplomu svoju nisi nasao dok na Sokolcu nije Simo iskucao,ne cudi me sto pruga kilavo ide. Dok se vi naucite jadan narod .

Hailka

Znaju Turci napraviti hebi ti to

/ Najnovije