Pogledajte noćne fotografije sa gradilišta tramvajske pruge

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AsAsova

Svugdje po svijetu se to gradi i radi PO NOCI ! Ovi nasi "mozgovi" ni prepisat ne znaju.. Nece ovo bit zavrseno do izbora 2030-te... Hitno se pakovat i bjezat od ovih ukorijenjenih kriminalaca..

Sd

PRAVO NAPREDUJU, NIGDJE NIKOGA. BICE OVO GOTOVO DO RAMAZANSKOG BAJRAMA IDUCE GODINE...

Ko radi ne boji se gladi

Halooo imal koga. Komšijaaaa . Halooo. Stvarno nema nikog.

JA1

SDP ce napraviti ovu prugu isto kao sto su napravili 70km autoputa. Sta je SDA napravila i koji su rokovi bili?

Jole

SDP ce napraviti ovu prugu isto kao sto su napravili 70km autoputa. Sta je SDA napravila i koji su rokovi bili? ka JA1 kako nisu napravili? Napravili su da nestanu milonske pare za tunel Hranjen a samo su stavili kamen temeljac

Tuner

Samo u nas ima ovaj oblik primitivizma. Da ofarbamo linije na cesti odmah hvaljenje kako niko nema tako ofarbane linije. Kako nigdje nema ljepse. Bolje. I sada slika gradilista. Fascinantno zaista. Objavljuju svi. Dive se.

neko

Neki stvarno misle da smo mi budale, pruga se pravi ponovo iz temelja i biće gotova do remize u septembru dok u 8 godina SDA i sateliti su samo završili dio autoputa kod Zenice koji je započeo SDP, a ono što je SDA započelo sve kasni i ono komentariše prugu

JA1

SDA kritikuje za rokove a Fadil kaze za autoput, neka kasni bit ce kad bude i niko od toga ne pravi problem. Problem je sto SDP radi.

JA1

@ neko<< nije osam godina, ko je bio u vladi federacije prije fadila? Znaci duze od osam godina i samo su taj dio uradili i on je tek neki dan pusten u promet jer nije dobio upotrebnu dozvolu i niko ih ne proziva zbog toga

Ja

Svaka čast. Prolazili smo prije nekoliko dana sa strucnjakom za pruge iz UK i covjek je pohvalio rad nasih radnika. Drago mi je da su ovaj posao radili nasi ljudi. Strpljenja malo svima nama, ovo nimalo lagan posao nije, aki cemo zato uzivati u voznji bez buke, a i stanari okolnih zgrada ce mirno spavati.

/ Najnovije