Pogledajte koje granične prijelaze sa BiH je blokirala Hrvatska i zašto

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Superdjikan

Zatvorimo Kamensko mi sa nase strane Ili zabrana uvoza iza Hrvatske

Kupujte hrvatsko

Kupujte hrvatsko, ljetujte u hrvatskoj. Zanimljivo. Nije lijepo to tako. Ne moramo se druziti ako nece. Samo jos vise izbjegavam hrvatske proizvode i firme.

Vinjete samo uvesti za koristenje cesta

Uvesti vinjete za kamione iz EU.

Koel

Popisam vam se i na hrvataku i na eu skupa propala organizacija dalwko im kuca bila nikad tamo

Ralle

Prijelazi gdje uglavnom zive bošnje..koja laz..e upravo ovaj islamistički portal siri mrznju..Vinjani?? Nema muslimana z krugu od 100 km, kao i Strmica..a u USK su svakako 90% hrvati..toliko ih posjeduje putovnice RH..

Slava Storonci

Popisam vam se i na hrvataku i na eu skupa propala organizacija dalwko im kuca bila nikad tamo ka Koel Pošteno. Ne ide ni Komšić pa šta mu fali?

Slava Storonci

Nije mi jasno zašto Komšić ne skokne u Zagreb i riješi problem dok si reko keks? Ahahahaaaa...

/ Najnovije