Pogledajte ko prima najveće plate u BiH

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sb kanton

Koje lazi,zasto ponavljate ko papagaj prosjecnu platu.pogledajte privatni sektor,pogotovo gdje bosnjaci drze firme.tu je placa 450, + - 50km.to je istina.

NN

Vodi dedo od 76 godine unuka za ruku koji ima 4 godine. U prosjeku imaju po 40 godina, a ni jedan od njih nemogu da yebu !

Prosječan košarkaš 1,62

Prosječna plata bi se trebala računati i na nezaposlene jer oni primaju 0 KM . Ako je zbir prosječnih plaća za 814.000 zaposlenih 798477102 kada se podijeli sa još 415.000 nezaposlenih tj. sa ukupnim radno sposobnim stanovništvom ( 1.228.969) prosječna plaća u BIH ispada 649 KM. toliko je mislim i u Etiopiji ?

Katy

Vodi dedo od 76 godine unuka za ruku koji ima 4 godine. U prosjeku imaju po 40 godina, a ni jedan od njih nemogu da yebu ! ka NN

A. A. A

Uvijek se nadje neki glupson ma tko radi gdje za 450km u BiH nema toga vec 7 8 god samo jesu prijavljeni na najmanju jer su ogromni doprinosi Dajte Vi nama koliko iznose plate palamentaraca I ostali uhljeba koji unistise ovu drzavu primajuci dobre. Pare

/ Najnovije