Pogledajte kako je prvi Bosanac primio vakcinu protiv COVID-a

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Belay_Boy

Pravo u Historiju jedinstvene i nikad podijeljene Bosne i Hecegovine. Bravo za Banjaluku i Dodika.

Gost

Bošnje kažu da i u Mostaru, Trebinju ili Posušju žive BOSANCI pa ne čudi ovakav naslov. Koliko znam gosp. Đajić je SRBIN.

Koel

Gost 12. 02. 2021. u 11:33:33 0 0 Bošnje kažu da i u Mostaru, Trebinju ili Posušju žive BOSANCI pa ne čudi ovakav naslov. Koliko znam gosp. Đajić je SRBIN. Ti si glup mijesas zabe i krave u skolu pa onda pisi

@Gost

Đajić je SRBIN...to je tacno ali je i Bosanac jer zivi u Drzavi koja se zove Bosna i Hercegovina, i gdje je tu problem. Svi Narodi i gradjani koji zive unutar Bosne i Hecegovine su htijeli oni to ili mozda NE su i Bosanci.TOCKA.

Grunf

Pravilno. Samo još trebate uvijek koristiti izraz "manji bosanskohercegovački entitet" u svakoj objavi na portalu.

Bosanac?????

Nidje veze!

@Ralle

Žderi se i plači jače. "Vlado Đajić u obraćanju medijima pred početak vakcinacije rekao je da je ovo istorijski trenutak za UKC RS-a, RS i BiH."

Dosho

U Bosnu, nije za stalno!

Jel to onaj debil sa govornom manom?!

.

Bosna Bosancima

Čovjek živi u hiljadugodišnjoj, medjunarodno priznatoj Bosni ( i Hercegovini) i to je jedino što znamo. To mu je nacionalnost, državljanstvo. To da li pripada narodu Srpskom, Bošnjačkom, Hrvatskom, ili manjinama. Ukrajinci, Risi, Rusini to ne znamo

Voda

Fin prstenčić na ruci doktorice.Đajić je direktor.

MDMDM

Bošnje kažu da i u Mostaru, Trebinju ili Posušju žive BOSANCI pa ne čudi ovakav naslov. Koliko znam gosp. Đajić je SRBIN. ka Gost Ma hajde mrs. Djajic je covjek, ljudsko bice. Dosta vise tih lupetanja i prebrojavanja.

chim

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

/ Najnovije