Pogledajte kako je ovog vikenda u Neumu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hugo

Sad citam u Oslobodjenju, u Neumu, kazu, nema 'zivog roba'. Plaze prazne tisina, nigdje nikoga. Sta da mislim? Doduse ne bih ni slucajno ni u Neum ni u Makarsku. Ogadili mi se jos prije 'sto' godina. Uplatim hotel u Vodicama, dobijem depandans bez balkona, bez nocne lampe i slicno. Davno je moj drug Franjo kazao da bi oni voljeli da u Metkovicu stave kutije a mi da samo ubacimo pare i vratimo se kuci.

Pa

Sad citam u Oslobodjenju, u Neumu, kazu, nema 'zivog roba'. Plaze prazne tisina, nigdje nikoga. Sta da mislim? Doduse ne bih ni slucajno ni u Neum ni u Makarsku. Ogadili mi se jos prije 'sto' godina. Uplatim hotel u Vodicama, dobijem depandans bez balkona, bez nocne lampe i slicno. Davno je moj drug Franjo kazao da bi oni voljeli da u Metkovicu stave kutije a mi da samo ubacimo pare i vratimo se kuci. ka Hugo što da ne, sevap je sirotinji dat kad išće, zar ne.?

Džasmin

Nema para.Pa sve je istina što su rekli političari da će te biti poštovani uglad da imaju stanove kola.....Samo što oni nisu mislili na vas nego na sebe,vi ginite a mi ćemo se bogatiti

Boom

A kako je ovo krasno na plaži sve patriota do patriote pogotovo iz dijaspore.Turisti i paradajz a i parizera na pretek

Jole

U Neumu je extra....samo nase domace

Ivan

Upravo se vratio iz Neuma. Nikada vise radije ne ici na more Nema mjesta ni na plazi ni u moru :(

Zmaj

Pa čim je naše onda je i lijepo....samo sloge, posla, mira i malo para....i sve će bit dobro

Turista

Kako ste vi Bosnje paglu narod. Pa Neum je 'vas'. Jedini 'grad' u FBiH sa izalazom na more. I vi jedva docekali da i to pocnete provaljivati. To majka dva puta ne radja.

Boom

Pa kažem ja sve patriote

/ Najnovije