Pogledajte kako je Erdogan dočekao Dodika

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

Jel reko Milorad Merhaba Asker triput? Aferim Milorade! Kad se vratiš daćemo ti ime Šemso.

vb

MERHABA MILORADE!

Kriza identiteta?

@So - Pa normalno. Samim time što su ustvari bosanski pravoslavci i bosanski katolici a nazivaju se i "vole da budu" Srbi i Hrvati sve govori. I ono o identitetu jbt..... I onda usre usrane odu u Srbiju i Hrvatsku a tamo ih pravi Srbi i Hrvati zovu Bosancima...... šta više reći? Jebiga, i ja bih isto volio da sam Australijanac al rođen sam i živim u Sarajevu, pa sam samo Bosanac. Šta mogu?

vb

Allah te nagradio Milorade muslimančino naša lijepa!

XYZ

Hoce li sta uspjeti isprositi?Rad nasih politicara se svodi da tragaju za milostinjom.

Hehe

@so, Hahaha, i ti si jedan od ovih bolesnika što imaju problem sa identitetom, pa ljube ruke migrantima arapima, misleći da su im rođaci! Ahahaha.

He

@BiH, Jadniče bošnjo što si na socijali EU, nemaš pojma da ti je pradeda Milutin, Uroš, i Mikailo.... Pitaj babu, ako je pismen!?

Her

Zna Erdogan s kim se priča! Mile jedino poštuje ono što dogovori! Ova dva fikusa su smiješni, i samo smetaju!

Gost

Kad Bošnje govore o identitetu. Ha, ha. Ni Srbi ni Hrvati naravno nisu stari kao neki povjesni narodi ali da se Bošnjo diči nekim identitetom... Hajte, molim vas, što kaže vaš zet bez identiteta Komšićoglu.

Asker...

Ja mislim da je Dodiku bio najgori dio u ovoj posjeti Turskoj taj kada on mora da mirno stoji dok se intonira Bosanska himna a i onaj kada treba da kaze Merhaba Askeri…!! Salim se dobar je ba Dodo.!! Treba s njim samo znat!!

Bravo

Milorad Dodik je ozbiljan političar i državnik! Neće on za interese svoje zemlje da pravi gluposti, ko ova dva fikusa što brukaju zemlju i odbijaju da se sastanu sa najmoćnijim svjetskim šefom diplomatije Lavrovim! Bravo za Milu!

Vako ćemo kroz Beograd inshallah! Jopet!

.

Hehe

. ka Vako ćemo kroz Beograd inshallah! Jopet! Nego šta, platićete svoj prolazak preko srpskle zemlje! Uduvijek Turci plaćaju prolazak u Evropu, moj glupi nepismeni bošnjo!

N.G

Kroz Beograd jedino ćeš proć je kroz cijevi i to kad se pusti voda posle sranja

KLOSA

DOK SE SLIKAJU I SNIMAJU TU SU SA MASKAMA A KAD DERNECE PIJU I ZDERU TAD NEMA MASKI NITI DISTANCU NA DESETINE VIDEO SNIMAKA SE I TO DOBRO VIDI DA SAMO OBICNE LJUDE NAPADA KORONA A NA POLITICARE NESTO NE SMIJE STOLI JE TAKO

Fajon

Gledali smo snimku kako izlazi sa ikindije namaza !Naučio( čojek)sve živo ,a zna i mujezinit .Nije lahko klepiti koji milion za spas pozicije svoje!

/ Najnovije