Pogledajte kako je Dodik na pressici bio ljut i vidno nervozan nakon odluke Inzka

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

DodoGovno

Mozes sad i pojest hahahaha...To!!!!!Napokon nesto lijepo u ovoj drzavi.Stat' na kraj vise ovom bezobrazluku od politicara ako se tako mogu i nazvati.

Korjeni

Ovaj zna Zvizdićeve korjene, Inckive korjene a svoje je zaboravio?

Pa ja

Šecer mu pao,a niko da mu da stogod slatko da se covjek povrati. Izgubio se totalno.

senad

Nokaut incka ode i druga vilica

Dudek Krivousti Njofra

Veliko evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID U SREBRENICI potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

Dudek Krivousti Njofra

INZKO IDE SVIJETLA OBRAZA PRIVREMENO JE SAČUVAO GENOCIDNU TVOREVINU TZV RS ..SLIJEDI PRAVNA BITKA

Hehe

Bitna je nacionalna sloboda, makar hljeba ne jeli.

milevepar

gledaj vepra sto se uspuhao mozes ti sada krcu svirat

odcjepi se Mile

Uzmi kofere i pravac Srbija i tako se odcjepiš

gàst

genocid je bio na svakom pedlju današnjeg manjeg entiteta

Romi

hahhahahaha jest se raspuc'o hahahahaha disi krmak, disi....

Majk

Srbima nije nametnuto breme, Srbi su naši sugrađani, uvijek smo živjeli zajdeno. Breme je nametno zločincima, zločinci su genocidaši. Dodik je kriminalac i povom pričom okuplja Srbe da ga štite. Smeće jedno

Ubo ga je Inzko na kraju balade!

.

Viknu mu Inzko do balčaka! Djaba su poćinili genocid i žrtvovali 27000 vojnika!

.

Pritisak mu 255/180 neće ni do sutra!

.

Oboriše ga konaćno!

.

Sramotno.

Hoce da kaze da svi srbi negiraju genocid i da opravdavaju zlocince. Zanimljivo. Ne spominje se srpski narod nego oni koji unose razdor. Bice zanimljivo posmatrati daljnji tok.

Refa

Dobro je ovo da konačno ni Bošnjaci ne mogu slaviti svoje ratne heroje.

Nemoze nam niko nista osim Valentina Inzka

.

Valentin Inzko sin Bosanski

.

Bosanac 100%

Ti si samostalan idi gdje ti je bolje

True

Jao sta ovaj Duduk lupeta , isto pomanitali dr,.Karadzic Mengele i gestapovac Mladić.. znaci ceka ga doživotna .. Srbi ne lozite se na ove idiote , idete u totalno pogresnom smjeru .. zbog laži i negiranja cete nestati ..

True

Jao sta ovaj Duduk lupeta , isto pomanitali dr,.Karadzic Mengele i gestapovac Mladić.. znaci ceka ga doživotna .. Srbi ne lozite se na ove idiote , idete u totalno pogresnom smjeru .. zbog laži i negiranja cete nestati ..

Popaj

Šta reći nego samo, idiot, majmun šljamaP

/ Najnovije