Pogledajte kako je bilo u Istočnom Sarajevu u borbi za Časni krst

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

sramota me je što sam pravoslavc . Krkanluk paljanski

BBI

Svakakvih budala ima.

Ratko

Svakakvih budala ima. ka BBI SLAZEM SE SVAKAKVIH TERORISTA I LUDAKA IMA I TO U ISLAMU STO U IME ALAHA ODSJECAJU GLAVE DJECI I BEBAMA!!! ZA KRST SPREMNI SAMO RECI KAD MILE!!!

Mi smo

se u Trnovu dobro ispisali u Zeljeznicu! Mali Hilmo je i kakio!

7777

Bolje da su okolo smeće očistili iz korita

Buhahaha..ha

se u Trnovu dobro ispisali u Zeljeznicu! Mali Hilmo je i kakio! ka Mi smo Hahahaaha...

A

Komentari mrak a kao zajednicku bi BiH, i Dodik je kriv. Pa prejadno.

Pliva se za krst

a primi se popin prst ;)

Conan

E,kako će biti časnog bježanja iz dijela Sarajeva,gdje žive časne seronje.Dakle,morate znati da niste u prilici,da se ponašate na takav način.

Azazel

Ovo je za Lambda soj

Tetrapak

Sve VJERNICI....i to VELIKI......nevjerovatno......

bozee

NEVJEROVATNO KAKVIH LEVATA IMA HAHAHAHAHAH

Оља

Страшно је читати коментаре мржње на једну вјерску традицију, ЈЕЗИВО ЈЕ! НИКАДА АЛИ НИКАДА ЈА НЕ БИХ ТАКО НЕШТО ИЗРЕКЛА, НАПИСАЛА. за било шта везено за муслиманску или било чију традицију!!!

ambalaza

nece im se muda opraviti do kraja maja

/ Najnovije