Pogledajte kako izgleda gradnja ogromnog centra kompanije Lidl u BiH

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zbor

— Katolicko stanovnistvo Bosne nema ni 20% vecinskih slavenskih predaka. Nisu Hrvati! — Hrvatska nema brojno iseljenistvo u Bosni. Obrnuto je mnogostruko vece. Bosanski katolici nisu dijaspora Hrvatske. Nisu njen narod! —Katolici Bosne su se do XX vijeka izjasnjavali kao Bosnjaci! Govorili vjekovima Bosanski jezik. —Politicko ime hrvati ne nose po Hrvatskoj. —Pohrvaceni su administrativno u Kraljevini SHS, kao jedna od njenih tri nacije. Nacije Kraljevine su pravljene podjelom stanovnistva po jezicko-krizarskoj pripadnosti na osnovu podataka popisa 1921. i 1931. g. —Prvo osobno izjasnjavanje kao NACIJE JUGOSLAVIJE, srbi i hrvati i BiH je bilo na popisu FNRJ 1948! Ne poticu iz Srbije ili Hrvatske. —Bosanska nacija nije dozvoljena zbog muslimana i velikodrzavnih projekata. U Dejtonu su nacije Jugoslavije zakodirane kao “konstiuentni narodi” BiH. —Nema odavno Jugoslavije. Treba Bosnu osloboditi njenih nacija i vratiti drzavi ime BOSNA da bi nacija bila BOSANSKA! —Bosna je starija od Dejtona, ,AVNOJa, ….. i Berlinskog procesa, otkrica Amerike i dolaska Osmanlija u Evropu! —Bosna nema teritorije ni dijasporu susjednih drzava. Nije multinacionalna, ni multietnicka, ni sastavljena drzavna zajednica. Jeste multireligijska. Populacija nadpolovicne genetske haplogrupe I2a u sve tri vjere i nevjere. Staroevropski Dinaroidni narod.

Gost

>>— Katolicko stanovnistvo Bosne nema ni 20% vecinskih slavenskih predaka. Nisu Hrvati! — Hrvatska nema brojno iseljenistvo u Bosni. Obrnuto je mnogostruko vece. Bosanski katolici nisu dijaspora Hrvatske. Nisu njen narod! —Katolici Bosne su se do XX vijeka izjasnjavali kao Bosnjaci! Govorili vjekovima Bosanski jezik. —Politicko ime hrvati ne nose po Hrvatskoj. —Pohrvaceni su administrativno u Kraljevini SHS, kao jedna od njenih tri nacije. Nacije Kraljevine su pravljene podjelom stanovnistva po jezicko-krizarskoj pripadnosti na osnovu podataka popisa 1921. i 1931. g. —Prvo osobno izjasnjavanje kao NACIJE JUGOSLAVIJE, srbi i hrvati i BiH je bilo na popisu FNRJ 1948! Ne poticu iz Srbije ili Hrvatske. —Bosanska nacija nije dozvoljena zbog muslimana i velikodrzavnih projekata. U Dejtonu su nacije Jugoslavije zakodirane kao “konstiuentni narodi” BiH. —Nema odavno Jugoslavije. Treba Bosnu osloboditi njenih nacija i vratiti drzavi ime BOSNA da bi nacija bila BOSANSKA! —Bosna je starija od Dejtona, ,AVNOJa, ….. i Berlinskog procesa, otkrica Amerike i dolaska Osmanlija u Evropu! —Bosna nema teritorije ni dijasporu susjednih drzava. Nije multinacionalna, ni multietnicka, ni sastavljena drzavna zajednica. Jeste multireligijska. Populacija nadpolovicne genetske haplogrupe I2a u sve tri vjere i nevjere. Staroevropski Dinaroidni narod. ka Zbor<<Jarane,sta god da si napisao,vjeruj ne da mi se citati i zar stvarno misliš da ce neko odvojiti vrijeme da procita tvoj "roman" od komentara?!!

Kralj

Cifutsko cionisyticka firma i jedan od najvecih finansijera genocidnog naroda

/ Najnovije