Pogledajte kako helikopteri OS BiH gase požar na Tjentištu: Vatra nije zahvatila cestu Foča-Gacko

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Bravo Zukane, takvih Bosna treba vise a ne onih dupelizaca od kojih imamo vise stete nogo koristi.

Samke

Jedan helikopter jadne su nase oruzane snage sramota fuj, kupujte auta za lijekova vam trebalo. Sta je sa onkoloskim pacijentima sram bilo vas bestidnici jedni. Djeca nam umiru

Šokantno

Sada je jasno da nemamo čime gasiti požar. Ministar nas je obmanjivao. Ovo je kraj najljepše šume i prekrasnog živog svijeta u njoj. Nadam se da je i Helezov kraj kao i još nekih u oba entiteta.

Šokantno

Bravo Zukane, takvih Bosna treba vise a ne onih dupelizaca od kojih imamo vise stete nogo koristi. ka Gost jel ti vidiš isto što i ja? Pa ovo je kao kantica za plažu! Ovo nije helikopter za požare. Uzaludan rizik za posadu.

Koje ludilo!

Pa ovo priopćenje je totalna formalna laž, i dalje obmanjuje javnost.

a đe su elkopteri AGRESORA, marfi bolan NAREĐUJ

okolo po komšiluku. neka gase tuđe, a svoje nek ostave da gori...

Vatrogasac Ramo

Sa ovom saksijom zakacenom za helikopter ne mozes ni sibicu ugasiti, a ne pozar na Tjentistu. Gdje samo nalazite ovakve bolide da vas predstavljaju?!

IVA

Sada je jasno da nemamo čime gasiti požar. Ministar nas je obmanjivao. Ovo je kraj najljepše šume i prekrasnog živog svijeta u njoj. Nadam se da je i Helezov kraj kao i još nekih u oba entiteta. ka Šokantno TKO JE ZAPALIO TU SUMU?????? TKO DO JUCER NIJE TRAZIO DA SE ANGAZUJE HELIKOPTER. TI SI MRZITELJ BIH I IDI U SRBIJU FASI.TO!

/ Najnovije