Pogledajte fotografije hapšenja osumnjičenog za ubistvo na Ilidži

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajevo

Greška je što ga odmah niste ubili. Sad još moramo da plaćamo i troškove za njega. Metak je bio jeftiniji.

I

I teorije zavjere,.. ko nam salje obakvd “jadne” migrante, kojima prosjecan ko bilo na faci vidi ko je i sta je, ali prodje po svijeta do nas. A sudija koji ga je zbog droge osudio uslivno treba sad sa njim dijeliti celiju, e onda bi mi polako zemlja postajali. A ovako smo svjetsko nedonosce kojem svjetske protuhe rade sta hoce.

@I

Nije on svjetsko, on je marokansko, muslimansko nedonošče, tako da budi precizan. Gdje su sad šeici iz Dubaija, bogata “braća” da prime ovakve kod sebe, kad se toliko pozivaju na svoj, “orginal” islam.

moke

Vaki su i u ratu dolazili i okaljali nam obraz Armije BiH.

Mikan

Smetljar pravi....ali to nam je obezbjedila nasa vlada koja uzima pare za ovakav i slican olos...i jos kazu da su sexy...ma hajte molim vas....zali boze momka koji je platio glavom

Stidimo se

@moke Tačno druže! Razne tajne službe i domaći izdajnici su uradili taj posao, a sve u cilju prikazivanja bosanskih muslimana za radikalne. Treba biti mudar, a mi to očito nismo. Stvari treba popravljati!

Guest

Prikazite mu facu a ne da je zamagljujete. Neka ljudi vide tu poganu facu, facu ubice koja je dosla ko zna odakle da uzima nevine zivote kod nas. Sve redom protiv protjetati i gaziti.

MAKTUB

I teorije zavjere,.. ko nam salje obakvd “jadne” migrante, kojima prosjecan ko bilo na faci vidi ko je i sta je, ali prodje po svijeta do nas. A sudija koji ga je zbog droge osudio uslivno treba sad sa njim dijeliti celiju, e onda bi mi polako zemlja postajali. A ovako smo svjetsko nedonosce kojem svjetske protuhe rade sta hoce. ka I Ma ljudi, stalno se pitam. Maroko - 40-tak km od Spanije. Zasto ta stoka putuje preko cijelog Mediterana, valjda do Turske, Grcke, i onda hiljade kilometara prema Srbiji, Crnoj Gori, itd? Zasto???? Taj put kosta. Ko placa kriminalcima po 15.000 € da prave ture po Mediteranskim zemljama.

/ Najnovije