Pogledajte dolazak Fadila Novalića i drugih na današnje ročište

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Yebogaotac seoski lopovski. Nije ga stid! Ubi se smradu!!

.

Svi znaju da su krivi

I to namjerno , svirepo , planski , udruženo su koristili najgore vrijeme da opljačkaju one koje su trebali štititi . Opljačkali su bolesne , nemoćne i slabe . Šta je bakire , znamo svi nemaš boljeg od Fadila . On je nivo tebe i tvoje zle takozvane žene

Za ove je i Dodik humanista

SDA lopovi kradu od starih i bolesnih

Koja budala ce se boriti za

Bookira, Sveubiju, Fadilja Malinou, Osmicu, sve su pokrali vec

Pehlivan

Poranila kriminalna banda, na ročište?

Boom

Pa nisu ovi lopovi ovo su oni koji su se SNAŠLI a ne ukrali oni su pošteno zaradili, a lopovi su oni koji ukrali metar drva il onaj koji ukrao drva u vrijednosti od čak 13km.

Gačonja

Imaju više odijela nego ja gača.Narod im kupio.

Đoko

Čiji je Fadil igrać. Još ga nikad nisam čuo da je komentarisao nekog iz SNSD - a ili HDZ -a ???. Samo mu smetaju opozicione stranke iz FBIH.

/ Najnovije