Pogledajte dolazak bivše sutkinje Lejle Fazlagić na ročište

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

King

Koja mahalustina, vijesti udarne - pogledajte dolazak tog i tog. Evo pogledali smo. I?

sveticom

je proglasiti,osunčanu i nasmijanu dušu našu dragu,,,,spomenik će ti biti sagrađen i šetaćeš crvenjim tepiOOm

Bilbo Baggins

Vala baš. Beznačajna Delimustafićeva ćuskija kao Alexis Carrington trijumfalno dolazi u najkorumpiraniji sud na Svijetu poslije spoznaje da neće mrdeljati nakon toga što se zna da je klepila miliončić eura, preplanula i friška nakon dužeg odmora u Hrvatskoj... O čemu se ovdje piše? O jadu i čemeru, nemoći i gluposti ove zemlje? To bismo, kao, sad trebali da spoznamo? A nismo znali prije??

Nema kajanja

Bez srama i samouvjereno. Luksuzno odjevena. Sve dogovoreno, da nije uhapsili bi je odmah a danas doveli sa lisicama i iz pritvora. Smijurija

Ulazak slobodne osobe

Izgleda arogantno i sa podsmijehom. Kako neće, zna što će biti... Očito joj imovina nije blokirana jer je uživala u dugom luksuznom odmoru, dok se nas svaki dan plaši cijenom kafe i ležaljke na Jadranu. Koji šou!

FotoAksam

Evo pogledali smo slike. Veca, malo manja, manja i najmanja. Sve iste.

Fali tepih

Skockana bolje od one lažne humanitarke, samo je brk zaboravila depilirati ali to su problemi bogatih pa ćemo zanemariti. Ništa lošije od crvenog tepiha. Neupadljivo je poručila; ima se i može se. Slijedi šou koruptivnog sistema i modna priča sa temom ušla- izašla.

Sjajno

Fali info o torbici, na****, čalama i kaišu. Ja podržavam izbor cipa. Za drugo ročište obratiti pažnju na kozmetiku i frizuru. U međuvremenu šopingirati dok se ne nadje savršen outfit za oslobađajuću presudu. Pretpostavljam da će odabrati bijelo u kombinaciji. Početi sa humanitarnim radom šatro, dama no1 ju može uputiti u šemu. Ma čista radost za kućanice i ostalu svekoliku rulju. Fest prošo, nastavak zabave došo.

Eh…

Sto se system pipi ol over him self

Krema društva, sutkinja

Što odjenuti kada imate milion? Eto naslova! Ili, Gdje boraviti kada imate previše luksuznih nekretnina? Kada kradete od jevreja jeste li neonaci? Kada kradete od mrtvih jeste li lopov ili patološki pervertit? Kada se dobro nakradete jeste li krimos ili uspješna osoba u onome što radite? Koliko sutkinja ima prijatelja i bliskih kolega u procesu protiv nje? I ono najvažnije, kako njeguje nokte i koji zaštitni faktor preporučuje za izlaganje suncu? Čekamo hitne odgovore.

Biće oslobođena na kraju jer nema dokaza

Ovo je sve namješteno zato se i smije jer da je kriva ne bi došla sama na sud. Sami sebi izmišljamo afere, da bi određene stranke dobile političke poene. Svaki drugi članak na ovim web-stranicama je anti-hrvatski ili anti-srpski ili anti-bošnjački. Glup- gluplji- najgljupi

***

***

Ooo nema nevinih oko Delimustafića!

Ovo je sve namješteno zato se i smije jer da je kriva ne bi došla sama na sud. Sami sebi izmišljamo afere, da bi određene stranke dobile političke poene. Svaki drugi članak na ovim web-stranicama je anti-hrvatski ili anti-srpski ili anti-bošnjački. Glup- gluplji- najgljupi ka Biće oslobođena na kraju jer nema dokaza Projekat pljačke je smišljen daaavnooo prije, čekao se rat pa se krenulo a nastavljeno je i poslije rata. Gospođa je samo jedna karika u lancu kriminala. Pitajte Konakovića, on je odličan svjedok a za njega rade i neki koji znaju mnogo o svemu.

/ Najnovije