Podnesena prijava protiv novinara koji je negirao genocid u Predsjedništvu BiH

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Joksimovic

Hoce li gazda Tanjuga Zeljko Joksimovic sankcionisati novinara ili se i on slaze da se Mladic trebao osvetiti "turcima" u Srebrenici..

Drustvo jednog lica

doklo je doslo da Sejdu i muslimane treba braniti neko usrano lice iz Kanade!!

Guest

@Drustvo jednog lica Ti si jedan obicni jado , kreten,bolesnik,psihopata,ti si tipican primjer propalog abortusa.Mrs u mp3

Za DJL

Mi drugi nemamo vremena za to...zauzeti smo penetreeranjem tvoje stare i sestre..

D aut

doklo je doslo da Sejdu i muslimane treba braniti neko usrano lice iz Kanade!! ka Drustvo jednog lica To je tako kod podanički naroda. Ne znaju i ne mogu ništa sami. Oni znaju samo provocirati, a kada dobiju po ušima onda zovu strance, pomagajte, ubiše nas Srbi ni krive ni dužne.

D aut

Ništa novinaru neće biti. Sejdo je platio sve uredno. Sve je to lepo izrežirano da bi imao što više glasova,jer njemu je fotelja najklimavija.

Ahaha

Dođem na ovaj portal da čitam viceve "instituta" iz Kanade Baš su smiješni

/ Najnovije