Podnesena krivična prijava protiv ministra Nenada Nešića

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

komentar

Bahatost djelatnika koji rade na osiguranju lica - politicara je bez premca!

Alojzije Javoršek

Kako Bog, ili priroda, kako god to zvali obilježi te gadove i izrode ljudske vrste normalno nije !! Pa tačno kad ih čovjek vidi padne u duboku depresiju kad shvati kojoj vrsti organizama pripada. Samo ti pogledaj faca i očiju im onih halapljivih, oholih i zatupljenih, gramzivih, beskrupuloznih, neljudskih i nehumanih.. I svaka generacija je sve odvratnija, unapređenija i savršenija u svoj toj svojoj odvratnosti. Počevši od 1990-tih i onog gadnog Bičakčića, Koljevića, Buhe, Trnke, magistra Mate Bobana (eki magistar), Ganića pa sve do današnjih Konakovića, Nikšića, Viškovića, Stevandića, Onog Eleka, Bećarevića, onog Džindića, Kojovića, onog ulojenog Kraljevića prljavog, Čampare, Bradare, Sebije, Forte, svinjolikog Zahiragića i Kapidžića ....Bože dragi sačuvaj, pa KAKVI su ovo ljudi, šta su oni, šta je ovo!!! Kakve su to samo neljudske nakarade i perverzne karikature iz najmračnije mašte i strahova, kao preneseni iz Danteovih stravičnih i morbidnih opisa... FUJJJJJJ !!!!!!

Bosanac

***

7r8du

***

Pandur

***

E opisao si ih svaka ti čast.Sve k'o jaje jajetu.

Kako Bog, ili priroda, kako god to zvali obilježi te gadove i izrode ljudske vrste normalno nije !! Pa tačno kad ih čovjek vidi padne u duboku depresiju kad shvati kojoj vrsti organizama pripada. Samo ti pogledaj faca i očiju im onih halapljivih, oholih i zatupljenih, gramzivih, beskrupuloznih, neljudskih i nehumanih.. I svaka generacija je sve odvratnija, unapređenija i savršenija u svoj toj svojoj odvratnosti. Počevši od 1990-tih i onog gadnog Bičakčića, Koljevića, Buhe, Trnke, magistra Mate Bobana (eki magistar), Ganića pa sve do današnjih Konakovića, Nikšića, Viškovića, Stevandića, Onog Eleka, Bećarevića, onog Džindića, Kojovića, onog ulojenog Kraljevića prljavog, Čampare, Bradare, Sebije, Forte, svinjolikog Zahiragića i Kapidžića ....Bože dragi sačuvaj, pa KAKVI su ovo ljudi, šta su oni, šta je ovo!!! Kakve su to samo neljudske nakarade i perverzne karikature iz najmračnije mašte i strahova, kao preneseni iz Danteovih stravičnih i morbidnih opisa... FUJJJJJJ !!!!!! ka Alojzije Javoršek

Lijepe riječi su ukras

***

xaxaxaxaxaxa

***

Ovaj drot je jedva položio vozački ispit

Ovo će se završiti na nivou suda za prekršaje. Ovaj bivši drot će platiti kaznu jer nije dao prednost službenom vozilu sa pratnjom pod rotacijom. Isto kao kad ne bi dao prednost vozilu hitne pomoći ili vatrogascima na semaforu.

Ne pijem dok Paja vozi

Da jest ba čim su ga vidjeli znali su da je Bošnjak pa su mu počeli da mu psuju i vrijeđaju na nacionalnoj osnovi zanimljivo! Nego je ovaj iskoristio situaciju i ovaj okršaj(ne kažem da ovi nisu bili bahati jesu) Da ga vrate na posao a on će odustati od tužbe. Stari fazoni

Bosanac

***

Fasista

***

Bosanac

***

Alac

****š Dejtonski mirovni sporazum, ****š akcize na duhan, ovo sve treba poništiti i nastaviti tamo gdje smo stali. Vidite li šta nam rade po našem gradu!? Da li se sjećate šta su nam tek radili!?

/ Najnovije