Podnesena krivična prijava protiv Ilije Grahovca: Pozivao na ubistva Trivić i Borenovića

9
Radiosarajevo.ba
Podnesena krivična prijava protiv Ilije Grahovca: Pozivao na ubistva Trivić i Borenovića
FOTO: Radiosarajevo.ba / Trivić, Borenović, Grahovac

Ilija Grahovac, poznat i kao Zmaj od Šipova, prijavljen je Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka nakon šokantnih prijetnji koje je objavio na društvenim mrežama na račun Jelene Trivić kandidatkinje opozicije za predsjednika RS i Branislava Borenovića, predsjednika PDP.

Advokatica Pavlović Vanja iz Banje Luke, punomoćnik Branislava Borenovića podnijela je krivičnu prijavu protiv Ilije Grahovca zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti. Nakon formiranja predmeta on će biti dodijeljen područnoj kancelariji tužilaštva u Mrkonjić Gradu, potvrđeno je portalu Srpskainfo iz OJT Banja Luka.

Podsjetimo, lider PDP, Branislav Borenović objavio je na svojim društvenim mrežama video na kojem Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, poziva na ubistvo njega i kandidatkinje za predsjednika RS, Jelene Trivić, te ih brutalno vrijeđa i psuje.

Suljagić odgovorio Dodiku: "Kapije mezarja i Memorijalnog centra Potočari će biti zatvorene 2. maja"

Suljagić odgovorio Dodiku: "Kapije mezarja i Memorijalnog centra Potočari će biti zatvorene 2. maja"

Branislav Borenović objavio šokantan snimak u kojem se poziva na ubistvo Jelene Trivić i njega

Branislav Borenović objavio šokantan snimak u kojem se poziva na ubistvo Jelene Trivić i njega

Uvideo snimku koji traje oko četiri i po minute, a koji već danima kruži društvenim mrežama, vidi se Grahovac kako sjedi u jednoj lokalnoj kafani i sa nekolicinom mještana gleda prenos na televiziji sa jednog od protesta opozicije u Banjoj Luci.

Na videu se čuje kako neko od prisutnih u kafani pita Grahovca zašto nije otišao u Banjaluku na proteste da kaže “narodu istinu“.

U nastavku Grahovac psuje majku i djecu Borenoviću, navodeći da ga treba ubiti jer je „gori od Izetbegovića“. Osim što Borenoviću ne izgovara pravilno prezime pa svo vrijeme izgovara Burenoviću, Grahovac ga naziva stranim plaćenikom, a okomio se i na Trivić za koju je rekao da je gora od Bisere Turković i da je treba ubiti.

Прије два дана добио сам позив да данас у 13:00 снимамо гостовање на АТВ-у које би било емитовано вечерас у 20:00. Наравно, одговорио сам да прихватам, али да емисија иде уживо и да на почетку разговора БЕЗ ЦЕНЗУРИСАЊА емитују ужасан видео снимак Додиковог и СНСД-овог симпатизера/члана који данима кружи по порталима, мрежама и на којима најбруталније, подстицан од других лица, вријеђа, псује и позива на моју и Јеленину ликвидацију. Обзиром да нисам добио потврдан одговор и да није прихваћено да као увод у директан, уживо, разговор иде овај монструозни снимак, одлучио сам да га објавим без било какве корекције. Јер управо је ово одраз канцерогеног друштва који је режим, његов предводник Додик, њихови медији, коалициони партнери, њихови „прелетачи“ и сви њихови поданици, створио, којем аплаудирају, којег подстрекавају, којег шерују, којем се радују. Ово је посљедица сталног сијања мржње, зла, сплетки, лажи, стављања мета на чело. Овај човјек и ови људи која га потпаљују гледају Додика, РТРС, АТВ, читају Срну и све остале њима подређене медије, па добијемо овакву мржњу, позиве на убиства, највулгарније псовке. То је друштво против каквог се ми боримо, у којој влада примитивизам, бахатост, безакоње, неправда, корупција, криминал. Док ми причамо о акцизама, платама, пензијама, задужености, корупцји, стварним националним интересима, они просипају најбруталније лажи и подстичу управо ово. Преко ових и оваквих људи они шаљу поруку мојој породици, оцу, мајци, сестри, дјеци, пријатељима... Ово је директна порука мени, Јелени, Игору, Милану, Вукану, Дарку, Драшку, Љубиши... То је порука очевима, мајкама, дјеци која би требала да живе у нормалном друштву, а не да гледају ријалити сподобу како позива на убиство и безочно псује, док институције ћуте. У ове 4 минуте и 36 секунди не урличе само један човјек. Ово урличе читав режим. Ово је слика њих, друштва какво су они направили и свега против чега се ми боримо. Зато разумијем и људски подржавам Вању Бјелицу Прутина и сваку жену, човјека, дијете који су пустили сузе због овог режима. Ја их се не бојим, али и не праштам ни сузе моје мајке, нити било чију сузу која је пуштена због болесних и изопачених мозгова који својим бљувотинама инструишу овакве ликове. Пуштам овај снимак без цензуре, да сви виде колико је све ово што они представљају застранило. И понављам: нема стајања! Нема одустајања док овакве и сличне појаве, они којима се диве и њихови поданици који масовно шире изопаченост коначно не отјерамо у прошлост и не направимо нашу Републику: нормалну, здраву, слободну и јаку. Прије него што погледате, упозорићу да је овај садржај вулгаран и пун пријетњи.

Posted by Branislav Borenović on Wednesday, October 12, 2022

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (9)

/ Povezano

/ Najnovije