Kaznila učenicu: Podnesena krivična prijava protiv direktorice osnovne škole u BiH

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N.G

Nismo čuli šta direktorica kaže jel se javilo razrednici da dijete neće doći, po pravilu trebo da roditelj dođe.Čim ništa se to ne spominje znači da nisu to uradili.Jer mi novine na sav glas pisao roditelji bili javljeno je.

cestitke

Cestitke g. Mahmutovicu!!!

lola

Mevlida Dervišefendić zapamtite ovo ime nedostojno prosvjetnog radnika. Obilo joj se o glavu!

@NG

Kako da se javi kad nista ne radi I ne bi trebalo raditi taj dan? Bavi se cinjenicama ne svojim nacional obojenim mastanjima...

N.G

Nekima izgleda treba crtat ja bolan nisam srbin.Izgleda da trebate naći bolje osobe da vam prevede što je ko kazao.

N.G

I da ste imalo pametni i da niste puni mržnje da niste u pravu.Pod 1 Tamo piše da u srpskoj nije uvršten o slavljene državnosti BiH jel tako znači žena je radila po njihovom pravilima i zakonu i treba krivit vladu a ne nju.A pod2 nigdje ne piše da se javila da neće doć u školu.

N.G

A koliko tebi treba da pročitaš pa da napišeš.I nikad ništa pametno samo psovka.A da a koliko si ti grešaka sad napravio ha???????

Normalno

Svaki normalan čovjek treba da poštuje zakone na teritoriji na kojoj se nalazi, ili živi!

(ne)normalno

Svaki normalan čovjek treba da poštuje zakone na teritoriji na kojoj se nalazi, ili živi! ka Normalno Znaci li to da Nijemci koji nisu postivali nacisticke zakone nisu bili normalni ljudi??? Varas se, bili su jedini normalni. Zato ih danas i slave svi normalni Nijemci. Bilo ih je malo, ali ih je bilo...De malo razmisli...normalno.

/ Najnovije