Podignuta optužnica za ratni zločin nad Bošnjacima u Lješevu

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

King

"optužnicu protiv Ranka Draškića, rođenog 1956. godine u Rogatici, i Save Manojlovića, rođenog 1967. godine u Višegradu." Kakve komsije sta serete vi? Znate li vi gdje je Ljesevo uopste? Do Visegrada 150km vazdusne linije! Dodje cetnik iz pripozdine i pobije narod, svugdje je tako bilo, nigdje komsije nisu ubijale svoje komsije vec ih sakrivali po podrumima.

NN

Od kada su izbacili onu smrdulju Gordanu Tadić koja je štitila ove ratne zločince nema dana kad se ne desi neko hapšenje ovog ljudskog smeća. Treba i Tadićka da odgovara što ih je štitila !

@Brato

>>"optužnicu protiv Ranka Draškića, rođenog 1956. godine u Rogatici, i Save Manojlovića, rođenog 1967. godine u Višegradu." Kakve komsije sta serete vi? Znate li vi gdje je Ljesevo uopste? Do Visegrada 150km vazdusne linije! Dodje cetnik iz pripozdine i pobije narod, svugdje je tako bilo, nigdje komsije nisu ubijale svoje komsije vec ih sakrivali po podrumima. ka King<< Tačno tako pretežno su ih krili pa su gubili glavu il i njih hapsili i mučili. Pričo mi je jedan da je bio jel nastavnik učitelj koji nije htjeo da pušku uzme da ratuje pa su ga poslali u logor namjerno da bude stražar i zbog toga kad je došao kuči rekao da ja to nemogu da radim da mučim i otišo u sobu i ubio se

/ Najnovije