BiH druga na svijetu po broju umrlih od COVID-19 na 1.000 stanovnika

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ghost

Mi vise nemamo struku, sve su rastjerali zlocinci politicari. Nema nas ko lijeciti, eto do cega smo dosli zbog papanske stoke koja glasa za njih. Ma izumrli dabogda redom, ko god je ikad glasao za njih!!! REDOM STOKO!!!

Genjacid

i dalje zrtvuju ljude kvazi doktori a Sveubija je najveci ratni zlocinac poslije krepanog Alije

Una

Prvi i najveći krivci su krizni štabovi koji su više gledali ekonomiju, otvorenost granica, turizam na planinama , pa tek onda zdravlje stanovnika zajedno sa vladama FBIH RS i kantona. Drugi krivci su oni što su tvrdoglavo ponavljali da nema virusa te se nisu pridržavali nikakvih mjera, među njima ugostitelji kojima je bilo važnije prodati desetak kafa više . Iza toga dolaze kojekakvi organizatori buntova, pa stranke i na kraju katastrofalno zdravstvo podijeljeno po svim strukovnim i političkim ,,šavovima'' . Uz sve to zakašnjela ne nabavka vakcina. Stoka.

/ Najnovije