Počinje suđenje u slučaju Dženan Memić: "Skrivali ste se pet godina..."

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hoce li Konakovic profitirati napokon?

On ovog jadnog covjeka bez pameti voda i salje gdje on hoce..ima 5 godina slusamo kako ce oni"sutra objaviti imena"..ali cim vidis ko ga zastupa(Feraget) onda ti ej sve jasno..taj Feraget je"branio" i onu lejlu sto je umakla u Hrvatsku....a Ko ne zna Ferageta, Konakovica i Radoncica i taj njihov trougao zla povezan sa Camparama-dobijete sarajevsko podzemlje...Cavka i ekipa su samo pomagaci...

i

SDA je zlikovačka sekta koja već 30 godina pljačka, ubija (politički ili ne, svejedno), matretira, laže i bruka građane ovog grada i ove zemlje. Evidentno je da misle da su nedodirljivi, a ovo samo približava situaciju realnoj istini o zlodjelima tih ljudi po ko zna koji put. I IZA OVOGA UBISTVA I PRIKRIVANJA ZLOČINA STOJI DIREKTNO S D A!!!! TO JE ISTINA S KOJOM SE SVI TREBAMO SUOČITI I BORITI SE S NJOM!

NB

On ovog jadnog covjeka bez pameti voda i salje gdje on hoce..ima 5 godina slusamo kako ce oni"sutra objaviti imena"..ali cim vidis ko ga zastupa(Feraget) onda ti ej sve jasno..taj Feraget je"branio" i onu lejlu sto je umakla u Hrvatsku....a Ko ne zna Ferageta, Konakovica i Radoncica i taj njihov trougao zla povezan sa Camparama-dobijete sarajevsko podzemlje...Cavka i ekipa su samo pomagaci... ka Hoce li Konakovic profitirati napokon? Vrednije od profita Konakovićevog je prava čehra lažnog cara Izetbegovića malog, urešenog svakom sortom kriminalaca!!!!!!

MrziteljPDA

Nema od ovog ništa! Ovo se razvuklo kao španska sapunica. Previše likova u priči koja na kraju neće imati suski epilog.

Vještak5

Veoma teško će tužilaštvo bilo šta dokazati. I ove mjere zabrana su više izrečene zbog pritisaka javnosti i medija. Amneziju je gotovo nemoguće opovrgnuti jer samo onaj ko se nikad nije napio kako treba ne zna šta je amnezija. Probudiš se ujutro u krevetu a pojma nemaš kako si došao kući gdje si bio i sa kim. Samo se sječaš do određenog momenta a poslije toga kao da ti je neko izbrisao dio filma iz glave. Alisa možda nešto zna ali je niko ne može natjerati da progovori ili je stvarno od šoka doživjela amneziju. To ljekari nikakvim metodama ne mogu utvrditi i nije čak morala ni imati potres mozga. I za ostale optužnica je na staklenim nogama.Jedino ako tokom procesa dođe do nekog obrata. Izgleda da će se istraga morati vratiti na sami početak ali angažman nekih inostranih agencija.

Zgonjo

.ajicnega hinartsoni hiken namžagna ila katečop imas an ititarv itarom agartsi es eć ad adelgzI .atarbo goken od eđod asecorp mokot oka onideJ.amagon minelkats an ej acinžutpo elatso az I .agzom sertop itami in alarom kač ejin i itidrvtu ugom en amadotem mivkakin irakejl oT .ujizenma alejvižod akoš do onravts ej ili irovogorp ad itarejtan ežom en okin ej ila anz otšen adžom asilA .evalg zi amlif oid oasirbzi oken ej it ad oak agot ejilsop a atnemom goneđerdo od šačejs es omaS .mik as i oib is ejdg ićuk oašod is okak šamen amjop a uteverk u ortuju es šiduborP .ajizenma ej atš anz en abert okak oipan ejin dakin es ok jano omas rej itungrvopo ećugomen ovotog ej ujizenmA .ajidem i itsonvaj akasitirp gobz enečerzi ešiv us anarbaz erejm evo I .itazakod atš olib ovtšaližut eć okšet amoeV

Ok

Ovo je više postalo nadrealno. J...vas i Alisa i Arijana i SDA i NIP.

MrziteljPDA

Devetka! Izgleda si preskočio terapiju. Doći će čike da te odvedu opet u ludnicu ako ne piješ šarene pilule za lilule! Moraš da znaš da nisi ti kriv što ti je mama još kao pubertetliji uskakala u krevet i flautala pišu!

Lažni beg Izetbegović Mali

Nakon neuspješne epizode sa Romoma, nekom - od lažnom begu bliskih saradnika treba suditi - zato se mobiliziraju svi lažni diplomanti da malo unose zbrike i svoje logike i svojih istraga u svaku vijest o borbi ovog časnog čovjeka! Lažni naučnici ugušit ćete se u svojim govnoma!

SSL

Borba za pravdu da , ali ne nepravdom.

/ Najnovije