Počinje li međunarodna izolacija: Samantha Power se neće sastati sa Dodikom?

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Escobar i njemu slični guraju opciju koja ne odgovara BiH

hhlljkljkj

ja verujem da je dodik izgubio apetit jutros

Buhahaha

ja verujem da je dodik izgubio apetit jutros ka hhlljkljkj A tvoja mama? Mislim, kakav joj je apetit obzirom šta je sunoć gutala.

Stanovnih "manjeg" entiteta

Nije tačno da je međunarodna izolacija čovjeka koji otvoreno ugrožava mir i stabilnost naše zemlje - nego zbog otvorene korupcije i kriminala. Pored toga Dodik takođe ugrožava mir i stabilnost BIH, kako bi prikrio korupciju i kriminal i zaštitio sebe od hapšenja i sudskog procesiranja, koje ga kad tad sljeduje. To je to.

Izmetbegovich

Nije tačno da je međunarodna izolacija čovjeka koji otvoreno ugrožava mir i stabilnost naše zemlje - nego zbog otvorene korupcije i kriminala. Pored toga Dodik takođe ugrožava mir i stabilnost BIH, kako bi prikrio korupciju i kriminal i zaštitio sebe od hapšenja i sudskog procesiranja, koje ga kad tad sljeduje. To je to. ka Stanovnih "manjeg" entiteta NAŠE LOPOVE NIKO NE SMIJE DA DIRA!!!!

https://bit.ly/3f88out

Nije tačno da je međunarodna izolacija čovjeka koji otvoreno ugrožava mir i stabilnost naše zemlje - nego zbog otvorene korupcije i kriminala. Pored toga Dodik takođe ugrožava mir i stabilnost BIH, kako bi prikrio korupciju i kriminal i zaštitio sebe od hapšenja i sudskog procesiranja, koje ga kad tad sljeduje. To je to. ka Stanovnih "manjeg" entiteta Ući i dovi Numanefendi za mir. NAŠE LOPOVE NIKO NE SMIJE DA DIRA!!!! ka Izmetbegovich<<

Knez

Koje ta slamnata,kome on a treba,ako je sliga diktature americke aferim Sligo slamanta.

Gost

Vama bošnjama (pih koji naziv) nikako iz guze u glavu...pa jel' vam jasno da ovakvom političkom retorikom ovomu gospodinu sve više dižete rejting....pa već iza njega stoiji 90% srba u bih....ako nastavite tako razvalit će vam tvorevinu, ostat će te samo u kantonu sarajevo (bez istočnoga)...zato pamet u glavu i mijenjajte retoriku..

Tito

sta ces jadna u sarajeskoj mahali sarajevo jedna obicna mahala sa turskom bascarsijicom

Vrjeme je BIH

Strah hvata extremne mrzitelje BiH,što je više stranaca u BiH to se extremisti povlače a vrjeme im ne ide u prilog. Novi Sad i Irska odvuče mladost namijenjenu za rovove ...

Vukota

Lijepo naše Sarajevo puno evropejstvs ,kad uđeš u njega osjetiš ko da si na nekoj deponiji smeća miris guma ,miris septičke jame..nepismena stoka koja u svaku riječ stavlja h i izbacilo slovo č iz srbskog pisma ..lete na Jahorini da vide svijeta lete u istočno srbsko Sarajevo da kupe čvaraka slanine ..kaže Baja da će im uvesti prasad u maslinovom ulju da mogu slaviti svoje praznike ..selam iz hrišćanske države Republike Srpske

/ Najnovije