Počeo protest rudara u Sarajevu: Pogledajte šta se dešava ispred zgrade Vlade FBiH

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bakir Izetbegovic

Na posao ***

Ja iiii iiiiiiiiiiiiiiii

Lijepe riječi su ukras!

Kola

Mogli su malo i raditi…

Gost

I šta sada? Dati im lovu a ugalj? Koliko su iskopali?

Promatrač sa strane

Kakve su ovo zastave? Traže li zarađeno ili imaju politički skup? Trobojka sa zvijezdom petokrakom? A tek ova crno-zelena. Za Vartu znamo da je niko ne doživljava kao svoju.

Sebilja I.

delegaciju kod švabe...

A-ha

A kako bi bilo da zaposleni u Elektroprivredi ne dobiju jednu platu, da vide kako to izgleda. Uvijek isti problemi, treba naći trajno rješenje za sve učesnike proizvodnog i distributivnog lanca.

Ne pijem dok Paja vozi

Kakve su ovo zastave? Traže li zarađeno ili imaju politički skup? Trobojka sa zvijezdom petokrakom? A tek ova crno-zelena. Za Vartu znamo da je niko ne doživljava kao svoju. ka Promatrač sa strane Vidi se da si stvarno promatrač sa strane i to iz dijaspore a i dijete. Kad ne znaš za crno zelenu zastavu. A zastava sa petokrakom je simbol prošlog sistema(SFRJ) i kako su se vlast ponašala prema rudarima i koja su prava imali. A sad?

Iva

***

/ Najnovije