Počelo suđenje Novaliću i drugim: Danas svjedoči Sebija Izetbegović

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kirba

Nije ona ni za sta kriva. A ni ja kriva je policija sto je pitala za respiratore. Nije ona ni znala jer ona ne zna sta su respiratori ona je zavrsila medicinu jer nije znala sta ce sa sebe pa joj donijeli diplomu PRAVDA ZA SEBIJU

gost

I ona bi trebala biti na optuženičkoj klupi

Vbv

Koji ste vi bolesnici. Puni ste mrznje i zla. Ljubomora vas ugusi. S takvom rasom nikada i nista od ove zemlje nece biti. Sve vi znate, vi ste i tuzioci i sudije. Dovoljna vam je jedna emisija na face tv da rijesite slucaj.

nasvasta

Komplet halku u zatvor oduzeti imovinu i trajno zabraniti upošljavanje u javno dobro

Vbv

Kad im presude, vi mrzitelji cete dobiti novcane nagrade. Mjesto prijave ce biti face tv, dnevni avaz i klix, a moze i preko nip-a. Nermin Niksic i Damir Masic ce imati vise informacija.

Karabaja

Osiono, bezobrazno i nadmeno svjedočenje ravno ispitivanju Michaela Corleonea u Godfatheru2, svakom rječju i rečenicom govori "Jeste, JA sam naredila škiljavom kretenu da ih kupi i nije me briga kako i od koga i koliko će on i njegova seljačka bagra zaraditi, ali JA MORAM imati te respiratore da bih JA ostala ovdje gdje jesam, da bih JA još jednom, milioniti put obmanula javnost, da bih JA i MOJA sekta nastavili da ubijamo i pljačkamo narod ove zemlje i ovog grada do moje smrti..." …..Kakav samo bezobrazluk i koja odsutnost realnoga nije zdravo.... ali OK, polako, kraj se bliži I činjenice kristališu.....narod jeste isprepadan, unezvijeren, ponižen, sluđen i jadan......a bogami, iz tog stanja se vrlo lako može dići, pa u hiljadama jedinki zaputiti ka Poljinama I konačno završtit s njima kao sa supružnicima Čaušesku......rekao bih da je to i vrlo izvjesno, samo se ne zna kada....ali po svemu sudeći - vrlo brzo ....

svasta

Ok da ove i osudite, a sta ce biti sa tuzbom kineza. Sta cemo sa tim. A ta tuzba nece lakho pasti. Ko ce tad biti kriv?

Sxsv

Sxs, ti si jadan i glup, vjerovatno kockoglavi u trenerci i sa torbicom oko struka, jer taj nivo komunikacije je uobicajen medju tom populacijom, i da, crni golf a glava se ne vidi iza volana. Usljo jedan obicni koji nije vrijedan pomena.

Sxsx

Sxs, glup si, jako, jako glup. Ne trati mi se vrijeme na glupsone.

/ Najnovije