Počelo okupljanje pristalica Milorada Dodika u Istočnom Sarajevu: Snajperisti na krovovima

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nekretnine

Utice li ovo ista na cijene nekretnina ?

Evo

***

Popust vazda

Utice li ovo ista na cijene nekretnina ? ka nekretnine

Okup

Pristalice teorije o postojanju Loh Nesa se sakupljaju u nadi da će čudovište izroniti, bar ovaj put!

Žukov

Znaju li da lete, 92 nisu znali?

pingvin-na-aparatima

Znači li to da građani RSa više neće dolaziti u Federaciju na posao? I da RS nema vise pravo na prihode od PDVa koji se više od 85% ostvaruju u istoj toj Federaciji? Pitam za jarana iz RSa

DoDICKgenocidas

rs je genocidna tvorevina,nastala na genocidu koju naseljavajuju vecinski genocidna nacija. Lp

Niko nije lud da brani lopovluk

Ima ih preko nekoliko haha. Istjerali administraciju načelnici opština i direktori radnike komunalnih preduzeća inače bi bili samo političari u vlasti.

Osma

Heroin loš. Nikakav.

/ Najnovije