Raspisan tender za uklanjanje crkve iz dvorišta Fate Orlović, nana: Borba se isplati!

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N.G

Ej moj zong vidi se da nemaš pojma o eksplozivom.Previše gledaš filmove i igraš igrice

Dostojanstvena zena

Svaka cast pobjednice.

HERA

Svaka cast pobjednice. ka Dostojanstvena zena I meni bi smetalo sve sto proizvodi glasne zvuke. Kad ti u 4 ujutro tresne zvuk da dzamije na 30 m od spavace sobe, ima da te strefi 1001 slog. Ali je nana mogla uzeti par miliona i kupiti sebi imanje gdje god pozeli. Ali jok, onako naivnu je nagovarali mrzitelji samo iz inata i mrznje. Ili su joj obecali nesto.

@MDMMD

Komentar dolazi od pripadnika cet+nickog naroda koji je u ratu srušio preko 1200 objekata islamske konfesije u BiH. Džamije, mektebi i ostalo.

@HERA

Javi im se pa neka je nose u tvoju avliju. Pa zaradi par miliona.

hrkljus

ka HERA<< jadniče

I kada se

bude "uklanjala" obavezno provjeriti da li se ispod nalazi masovna grobnica!!!

Haha

@Hera, Ne brini se ti, dobila je nana para od bošnji. Ne kaže ona džaba, da joj se ovo isplatilo.Nije mislila figurativno.

za hahara

"@Hera, Ne brini se ti, dobila je nana para od bošnji. Ne kaže ona džaba, da joj se ovo isplatilo.Nije mislila figurativno." Da bog da i tebi se isplatilo!

/ Najnovije