Počela je nova sjednica Skupštine KS: Na dnevnom redu četiri zanimljive teme

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Građanin

Ko je direktor bolnice dok gospođa bez diplome hoda po sjednicama???

Ask

Zeleni u transu, mislim da je zadruga u drugom planu.

Mario

***

Hrle

Bave se samo zakonima po kojima će moći uhl****ti svoju familiju i projektima od kojih će imati dobru lovu na račun zaduživanja građana. I ovi, kada se *****ijalno potkuju će napustiti kanton kao i njihovi šefovi. A i onako nisu sarajlije. Koji su sada tajkuni i nelegalni graditelji u pitanju da se smanjuje vodozaštitna zona. Izgleda da su krenuli tramvajem prema Hrasnici preko Butmira.

Mario

***

Damir Lignja

Na stranu sve ali... U pocetku bjesa jedna partija/stranka onda postadose tri i poce rat, spominjala se sestorka, pa smo sada sa osmorkom. Osmorka jbte! OSAM - Koliko ono hobotnica ima krakova? Kako nas fino izdijelise, i nama zavladase. Vidi slike, ima ih vise nego radnika u plavim mantilima nekog proizvodnog pogona. Oci? Usi? Mozak, ima li iko????

Marija

Si ti malo retard?

/ Najnovije