Pobuna u diplomatskoj mreži: Ambasadori i konzuli antiustavnim pismom protiv države, podrška Dodiku

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SVIMA OTKAZ SUTRA...

...i oduzimanje diplomatskog pasosa !!! Moze li jednostavnije ?!?!

43ew2rgtt

Vrijeme je da pokazete koliko vrijedite i podjete posteno zarađivati hljeb,dosta ste jahali i unistavali druge narode.nema vise srbin politicar,milicija,ucitelj,a drugi svi podanici.sad pokazite koliko vrijedite.bosnjaci su posten i radan narod,i danas vas mogu kupiti za đeparac.vase zlo je cijeli svijet skonto.velike srbije su propale ideje,ostali vam samo čvarci i brlja rakija.

Huhu

Ti takozvani ambasadori i konzumi su ga vjerovatno duvali duduku pa im se osladilo pa ga malo brane. Duvajte ga ambasadori i konzuliiiiiiiii

Hmm

Sada im znamo imena i države u kojima su Sasvim dovoljno . Idemo po planu!

ALE

NEKA KOMSIC I BECIROVIC DONESU ODLUKU DA NISU AMB./KONZULI I TO POSALJU DRZAVAMA U KOJIMA JE OVO SMECE!

Hope

Konskovic,Komsic i Becirovic su dovoljni da te koljace kvazi ambasadori povuku i vrate,pa nek rade na bausteli kod dodika i njegove uze i daljnje bande.

Boss

Boje se pašče im šef pa će i oni pasti.

333

Sve to treba rastjerati. 90% ambasadora ne zna ni vlastiti, a kamoli neki strani jezik. Da ne govorim o drugim stvarima. Direktno izvuceni iz zemunica, dobro je ako imaju dva razreda osnovne, a masa su najobicniji dzeparosi.

Strunjača

***

Opa Đurđa

Oj ha, Srbadijo.

Ex ambasador

***

Ivo

*******e, rekli ste sta ste imali, a sad nazad u Aljin mladomuslimanski rezervat tj 23% BiH.

333

@Ex ambasador Kao sto i rekoh, kadar nam je katastrofalan. @Ivo E sad mars nazad na posao u RS, neka ti Dodo placa kredite. Vidim da je za te stvari car.

AsAsova

"Samo u poraženim zemljama okupator uzurpira institucije države i nameće svoju volju kao zakone mimo demokratskih procedura"... Sve si rekao sa ovim. Mislim da smo vas dosta trpili il se skoncetrisite il razgulite kod vucica, dosta ste vi osvajali i prisvajali. 30+ godina Sud i Tuzilastvo BiH-a NE RADE, ako ne prorade bice rat 100%... I nece se dobro zavrsit za rs..

Kraj vam dolazi

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije