Pobacali smeće pored puta, pa onda sve pokupili jer su uhvaćeni

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Drooot

Obavezno prijaviti i masnu kaznu naplatiti !!! Ovo sto su pokupili ne igra ulogu !!

Fuj to

Gamad prljava,treba ih kazniti odma sa par hiljada maraka.sta radi policija i sudstvo,cist dokaz smimljeno

!

Bravo momče, u Njemačku pa samo probaj tako baciti

Vitamin B11

Otkud im ovoliko smeće. Kao da su ponijeli iz cijele mahale.

LEONE

Otkud im ovoliko smeće. Kao da su ponijeli iz cijele mahale. ka Vitamin B11 Dugo se putuje od Njemacke, skupilo se. Ponijeli hrane da ne bi usput negdje usli u restoran da jedu. Koje su to svinje. Pitam se samo kako tamo ni papiric ne smiju baciti, eto velike kazne, i vide kako je lijepo kad je cisto, a cim dodju ovdje, hajmo przniti. Trebalo im je te glavurde nabiti u tu poganstinu. A rekoste Audi. Bas je za Srebrenika.

JA1

Ovakvi papci su mi zgadili audi jer samo ga papci i vozaju, pogledaj pred institucijama.

samir

ja bih ovom liku sto ih je natjerao dao nagradu: licnost godine. najmanje to! svaka cast lafe. Postidio si ih i natjerao da poprave, a to je jedino sto ovu stoku pored novcane kazne moze nauciti pameti.

N.G

To su one takozvane patriote što govore vole svoju zemlju ma i ako treba život bi dali,a da je istina ostali bi i borili sa.Nije patriot ili domoljub ako zna sva četničke pjeme kokardu nosit ili šahovnicu i znat sve tomsonove pjesme ili ljiljane.Patriota je onaj što poštuje zakon ne baca smeće.

N.G

Ne parkira gdje mu ćefne ne prošiša kroz crveno isto ne prelazi preko pješačkog a pješak još nije prešo još jadan da gas ko bizon.I sve stvari koje nesmiju radit u zemlji gdje žive

suzy

BRAVOOO, TAKO SE POSTUPA SA NEODGOVORNIM BILMEZIMA!

/ Najnovije