Ploča ratnom zločincu Ratku Mladiću na Vracama prefarbana zelenom bojom

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Frljavi gradonacelnik cosic nevidi ko mu premaza zlocinca u pelenama

kikirez

Sljedeci put, smedja boja od prirodnih nusprodukata.

Super ideja!!

Sljedeci put, smedja boja od prirodnih nusprodukata. ka kikirez Zaleti se u ploču

Damianusdarcus

Sljedeci put, smedja boja od prirodnih nusprodukata. ka kikirez ... baš to htjedoh predložiti... nije skupo i vjerujem da će se mnogi građani odazvati donaciji!

Kuronja

Treba minirat kompletnan zid I lukavicu!

Koel

Treba donijeti uredbu sve srbe otpusti s posla u kntonu sarajwvo pod hotno neka im milomrad da posao u lukavici

Kuronja

Treba donijeti uredbu sve srbe otpusti s posla u kntonu sarajwvo pod hotno neka im milomrad da posao u lukavici ka Koel SAMO ZABRANIT ĐIKANIMA DOLAZAK U ŠEHER IMA ZA MJESEC DANA POCRKAJU KO "BELI"MIŠEVI!

Duduk

Vidim da se dijaspore patriote javljaju iz svojih stanova ovaj bunkera. Spremni da pametuju pogotovo ovaj koel zvani nosonja naš specijalac ij jedinice za posebna sranja imenom TNT

@Brato

A i bivši brato što od previše pive vidi bjele miševe a i zna se kačavendu cmok cmok ljubi brato kačevandu(kako kaže ovaj brato)

Habuhabuhabu

Niste trebali prljati zeleno genocidnim slovima.

071

@Pike Moj Pike, ti fakat ne kontaš da takve poput tebe normalni ljudi sažaljevaju?

/ Najnovije