Plenković u Livnu: Ništa nije gotovo, ima vremena za nametanje Izbornog zakona

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Roki

Da razgovarate iza leđa...DA, da ste shupci i to veliki...DA. End story

Alf

Lijepe riječi su ukras

Sikter iz BiH dusmane podli Svojom nakaradnom retorikom samo ugrozavate preostale postene hrate

Nikako ga ne volim, ali ne mozes mu odbit jedno.

Izuzetno inteligentan covjek, profinjen, diplomata, poliglota (iste jezike govori kao i ja, hehe). A s druge strane beskicmenjak, beskrvan, fali mu ponekad saka u stol, jbg...

Naravno

Komsic je nas izbor .

Ali nije nas. A ne zastupa vas...nego nas?

Komsic je nas izbor . ka Naravno ..........To tebi sve pet?

Ljiljan

I eu je odustala da navlači keivouste da budu kostruktivni jer je nemoguće sa 6% napravit pitu od govana!!

Hrvatska nema dijasporu u BiH! Otkud “skrb”?

Kad i koliko Hrvata dodje u Bosnu? Zasto u BiH gotovo nemamo slavenski gen? Kako nasi Franjevci nisu znali za Hrvate u Bosni do XX vijeka? Kako Srbija nije znala za Bosanske hrvate do 1918? Kad je drzava Bosna bila dio drzave Hrvatske? Zasto u Hrvatskoj doskora nije bila Dubrovacka republika, Dalmacija, Slavonija? Zasto se u Hrvatskoj nije govorila ikavica? Zasto VP u BiH V Insko javno kaze politickom vodjstvu RH da ona nema dijasporu u BiH? S kojim pravom se onda petljaju u unutarnje stvari BiH ako tamo nemaju iseljenistvo? Kako mogu biti nacije bivse Kraljevine SHS izvan maticnih drzava, a da nisu nacionalna manjina?

ma, mujo bi samo džabalame, on bi

da mu hrvatska džaba šalje spuuuuuunaaaaaaaaaaa.....

Hrvatska nema dijasporu u BiH! ¿¿”skrbnistvo”

Hrvati u BiH? Zar nisu u Hrvatskoj ? U BiH ih nije doskora bilo. Za********ih u BiH gotovo pa nema. I ono malo ako ima nisu dijaspora Hrvatske vec Ukrajine.

kad mujo počne pametovat.... POVRATIŠ! bljak!

Kad i koliko Hrvata dodje u Bosnu? Zasto u BiH gotovo nemamo slavenski gen? Kako nasi Franjevci nisu znali za Hrvate u Bosni do XX vijeka? Kako Srbija nije znala za Bosanske hrvate do 1918? Kad je drzava Bosna bila dio drzave Hrvatske? Zasto u Hrvatskoj doskora nije bila Dubrovacka republika, Dalmacija, Slavonija? Zasto se u Hrvatskoj nije govorila ikavica? Zasto VP u BiH V Insko javno kaze politickom vodjstvu RH da ona nema dijasporu u BiH? S kojim pravom se onda petljaju u unutarnje stvari BiH ako tamo nemaju iseljenistvo? Kako mogu biti nacije bivse Kraljevine SHS izvan maticnih drzava, a da nisu nacionalna manjina? ka Hrvatska nema dijasporu u BiH! Otkud “skrb”? aj ne bu dali, ne ba ljezgaj, nepismeni talibane! šta ti znaš šta je to nacije kad je nikad nisi ni imao niti ćeš je ikad imati, dža mijski štak ore po tu rčeni?!?!

Skockasti

Ne mozemo pristati na “legitimno predstavljanje” nacija nepostojece YU/SHS u BiH. Drzavljani BiH imaju bosanskohercegovacku naciju. BiH je po Ustavu suverena, nedjeljiva drzava. Nije sastavljena drzavna zajednica. Nema vise nacija. Pokusaji da nam prodaju rog pod svijecu predstavljanjem nacija nepostojece Kraljevine SHS, Srba i Hrvata u BiH kao nacija Srbije i Hrvatske su velikodrzavni pokusaji demontaze BiH od strane tih drzava. BH Srbi i Hrvati nisu dijaspora ni narodi iz Srbije i Hrvatske, a nisu ni Za*********i slaveni, Srbi i Hrvati. Kaze genetika. Ni naziv Srbi i Hrvati ne vuku iz drzava Srbija i Hrvatska. Nisu njihovi! Bastine ga iz Kraljevine SHS kao jedna od njene tri nacije. Nema Kraljevine, ne mogu postojati ni njene nacije. Nije BiH visenacionalna sastavljena zajednica drzava kakva je bila Jugoslavija. Zbog neimanja svoje Jugoslovenske nacije raspala se Jugoslavija. Ko god BiH namece model visenacionalne drzave i “legitimnom predstavljanju naroda” radi na njenom rastakanju, nestanku i podjeli drzavnog suvereniteta. To su neprijateljski pristupi BiH!

No name no name

Nametnut ćes ga ti *****i u prkno *****ku ti zločinacku ***** majku.Taj zakon vi uvedite bošnjacima u hrvatskoj pa tek onda tražite u našoj državi.Za ovo miješanje u našu državu treba prijaviti Da se i ovoj krmećijoj stoku uvedu sankcije .U svojoj usranoj *****koj zemlji ne daju prava drugima već ih kolju.A u tuđim bi da traže unos dolaze psi kao u svoje.Gdje je naša vlast zašto ne zabrani stoji ulaz u zemlju

Anex

Produzena ruka rusije u evropi

Panzer

Da razgovarate iza leđa...DA, da ste shupci i to veliki...DA. End story ka Roki BOŠNJAČKA MITOLOGIJA,UVIJEK TAMO,NEKO,NEŠTO MUTI PROTIV NAS ISLAMOFOBI

Ajme jevreju s Aliexpressa

aj ne bu dali, ne ba ljezgaj, nepismeni talibane! šta ti znaš šta je to nacije kad je nikad nisi ni imao niti ćeš je ikad imati, dža mijski štak ore po tu rčeni?!?! ka kad mujo počne pametovat.... POVRATIŠ! bljak! Kad katolibani pocnu prosipati svoj jevropejski nauk i kurturu donesenu iz pradomovine Irana.

Rodio babo ruhola ajatola Tudjmani

BOŠNJAČKA MITOLOGIJA,UVIJEK TAMO,NEKO,NEŠTO MUTI PROTIV NAS ISLAMOFOBI ka Panzer Svog pametnog sitnozubog katolibana.

Borelov guzoštip

Izuzetno inteligentan covjek, profinjen, diplomata, poliglota (iste jezike govori kao i ja, hehe). A s druge strane beskicmenjak, beskrvan, fali mu ponekad saka u stol, jbg... ka Nikako ga ne volim, ali ne mozes mu odbit jedno.

Jevropejska kurtura aka Nazi Karens

da mu hrvatska džaba šalje spuuuuuunaaaaaaaaaaa..... ka ma, mujo bi samo džabalame, on bi

Db

Sikter iz BiH dusmane podli Svojom nakaradnom retorikom samo ugrozavate preostale postene hrate ka € FEJZICI I KOMŠICI SU TI "DOBRI" HRVATI

Gost_Radio_Sarajeva

Pion Schmidt dobio novu HDZ pidžamu, očekuju se promjene poslije izbora. Da nije ovog Izbornog zakona Hrvatska bi propala kao država, ne bi imali o čemu pričati dok im narod kao i kod nas polako, ali sigurno nestaje.

/ Najnovije