Plenković priznao da je Hrvatska lobirala kod Schmidta: "Osigurali smo da se Hrvatima pruži ruka"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

¨Nismo do kraja, ali smo uspjeli.¨

Znas ti, moj Plenki, onu masinu u cirkusu sto kad odvalis cekicem po njoj; a onaj klizac skoci gore?? ¨Znam!¨ Eh, pa ona zvoni samo kad ono odleti SKROZ do vrha...

Tuner

U hrvatskoj je zivjelo 100000 vise srba nego hrvata u bih. Kakva prava imaju? Dom naroda? Nesto??

Sve će to poslužiti

Za smjenu nakaradnog visokog predstavnika, koji se otvoreno stavio na stranu UZP ovaca!

Slaba ti racunica.

U hrvatskoj je zivjelo 100000 vise srba nego hrvata u bih. Kakva prava imaju? Dom naroda? Nesto?? ka Tuner ...... U BiH je zivjelo 700 - 800 hiljada Hrvata 1991.

Banja Luka

Zamisli, lobirao je da se poštuje presuda Ustavnog suda BiH? Rešen je problem Doma naroda, a kad će više da se reši pitanje preglasavanja?

Net

HR kupuje francuski PVO MICA čije rakete mog na Rafale i na brodove: CROARMFOR 38 MISTRAL/VL MICA integrirani sustav PZO za OSRH | Hrvatska Vojska | Croatian Army - youtube

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Carapice

............ PRVO: Srbi su samovoljno odselili 95 iako ih je Tudjman poziivao da ostanu. Cak se nekima napravile i kuce koji su se kasnije vratili. DRUGO: Srbi nisu stvorili Hrvatsku, nego su u nju kasnije dosli a Hrvati su STVORILI Bosnu u 6. vijeku. ka Prvo i drugo. Gdje to pise da su Hrvati stvorili Bosnu? Da ste je vi stvorli zvala bi se Hrvatska a ne Bosna. Ne provaljuj se bjelocarapas.

ja, .... iiiiiiiiiii?

u čemu je tu problem?!?! HRVATSKA JE TO KAO VAŽAN GARANT DEJTONSKOG OOBBAAVVEEZZNNAA! kujiš 100ko?

zasto

............ PRVO: Srbi su samovoljno odselili 95 iako ih je Tudjman poziivao da ostanu. Cak se nekima napravile i kuce koji su se kasnije vratili. DRUGO: Srbi nisu stvorili Hrvatsku, nego su u nju kasnije dosli a Hrvati su STVORILI Bosnu u 6. vijeku. ka Prvo i drugo. Mislis odselili se na drugi svijet.

Ne lupetaj.

Gdje to pise da su Hrvati stvorili Bosnu? Da ste je vi stvorli zvala bi se Hrvatska a ne Bosna. Ne provaljuj se bjelocarapas. ka Carapice ............Kada su dosli na ove prostore, nisu ni Hrvatsku jos stvorili! To se malo sacekalo dok se iskristaliziralo. U 6. vijeku drzavu je moglo imat ... Rimsko Carstvo, a ne neki doseljenici. Prvu Hrvatsku kao drzavu se stvorilo krajem 10. vijeka. A evo ti i kontra pitanje? A ko je stvorio Bosnu, mozda Osmanlije?? Zasto se u Bosni ne govori Turski? Kada su dosli Osmanlije? A carapice, ti obuj saHrene sto ti nehena isplete. Ja sam bos na moru, ne trebaju mi nikakve, jos uvijek toplo, kupam se svakog dana :). Nemoj biti ljubomoran, zavist je ruzna. :)

Ne. Za na drugi svijet ne treba traktor.

Mislis odselili se na drugi svijet. ka zasto ......... Odselili su za Srbiju u strahu od odmazde HV-a. I pametno, ali i pogresno. Ja bih ostao na njihovom mjestu.

Nikolica s prikolicom

U hrvatskoj je zivjelo 100000 vise srba nego hrvata u bih. Kakva prava imaju? Dom naroda? Nesto?? ka Tuner Imaju sva prava, čak i 2x biraju svoje legitimne predstavnike. Teško mi je ovo ispranim mozgovima objasniti.

Nikolica s prikolicom

Za smjenu nakaradnog visokog predstavnika, koji se otvoreno stavio na stranu UZP ovaca! ka Sve će to poslužiti U tom slučaju nebi bilo drugog, što također nije loše. Ni OHR-a, također. Je li to cilj? Šta drugo traži Dodik? Očigledno je g. Dodik cijelo vrijeme bio u pravu.

Svakako siijo katolibanska

............Kada su dosli na ove prostore, nisu ni Hrvatsku jos stvorili! To se malo sacekalo dok se iskristaliziralo. U 6. vijeku drzavu je moglo imat ... Rimsko Carstvo, a ne neki doseljenici. Prvu Hrvatsku kao drzavu se stvorilo krajem 10. vijeka. A evo ti i kontra pitanje? A ko je stvorio Bosnu, mozda Osmanlije?? Zasto se u Bosni ne govori Turski? Kada su dosli Osmanlije? A carapice, ti obuj saHrene sto ti nehena isplete. Ja sam bos na moru, ne trebaju mi nikakve, jos uvijek toplo, kupam se svakog dana :). Nemoj biti ljubomoran, zavist je ruzna. :) ka Ne lupetaj. Lutanje po povijesnim bespucima Irana

Kada za spavanje

............Kada su dosli na ove prostore, nisu ni Hrvatsku jos stvorili! To se malo sacekalo dok se iskristaliziralo. U 6. vijeku drzavu je moglo imat ... Rimsko Carstvo, a ne neki doseljenici. Prvu Hrvatsku kao drzavu se stvorilo krajem 10. vijeka. A evo ti i kontra pitanje? A ko je stvorio Bosnu, mozda Osmanlije?? Zasto se u Bosni ne govori Turski? Kada su dosli Osmanlije? A carapice, ti obuj saHrene sto ti nehena isplete. Ja sam bos na moru, ne trebaju mi nikakve, jos uvijek toplo, kupam se svakog dana :). Nemoj biti ljubomoran, zavist je ruzna. :) ka Ne lupetaj. Pa ti nemas nista da bi bio ljuboran na tebe. Ja imam novce i zivim u vise drzava a ti si na moru i spavas u kadi par mjeseci da bi svoj krevet mogao izdati i malo solde zaraditi. Jado jadavi, od tebe nema nikakve koristi, mislis da je nekom vrhunac zivota sto si bos na moru i da se kupas svaki dan.Kad si napustio tu svoju selendru na moru i otisao u neku drugu drzavu na odmor, NIKAD. Idi provjeri svoj DNA pa ga uporedi sa DNA Bosanaca , bice ti lakse. Intelektualno ste jos zaostali iako je 21 vijek, da nije bilo rata 1991-1995 ne bi imao ni to sto imas, obogatio si se kradeci humanitarnu pomoc koja je namjenjena za svo stanovnistvo Bosne i Hercegovine. Niko ne spominje Hrvate u Bosni kao domicilno stanovnistvo vec samo Bosance svih vjera. Ne bi bilo lose da procitas koju knjigu o istoriji -povijesti Bosne pa da malo ohladis svoje frustracije.

Maksim

............Kada su dosli na ove prostore, nisu ni Hrvatsku jos stvorili! To se malo sacekalo dok se iskristaliziralo. U 6. vijeku drzavu je moglo imat ... Rimsko Carstvo, a ne neki doseljenici. Prvu Hrvatsku kao drzavu se stvorilo krajem 10. vijeka. A evo ti i kontra pitanje? A ko je stvorio Bosnu, mozda Osmanlije?? Zasto se u Bosni ne govori Turski? Kada su dosli Osmanlije? A carapice, ti obuj saHrene sto ti nehena isplete. Ja sam bos na moru, ne trebaju mi nikakve, jos uvijek toplo, kupam se svakog dana :). Nemoj biti ljubomoran, zavist je ruzna. :) ka Ne lupetaj. Lupas kao Maksim po diviziji. Idi obrazuj se jer se vidi da si sisao sa neke cuke na more i zivot ti odjednom osvanuo. Vrhunac ti je da sad hodas bos i kupas se svaki dan, umjesto jednom godisnje. Niko kao ti! Ko moze biti ljubomoran na tebe kad nemas nista a dusa ti prazna a mrznja te opsjeda .

/ Najnovije