Plenković ponovo razgovarao o izbornim reformama u BiH, ovaj put sa Borellom

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gosto

De bolan Plenki sjaši više, bavi se svojom državom, pusti našu. Imaš problema u svom ‘dvorištu’ ne zna im se broj. I mani se te HDZ bagre, kako u BiH tako i u Hrvatskoj. Nisi to ti, ne prodaji se tako jeftino.

Ljiljan

Koja su to podmukla krivousta govna,traži neka prava za nekih 180000 tisuća bjeločarapaśa a još nisu isčaprkali ni dron koji se za malo zabio u grob dr.sranje njofre retardiranog krivoustog tuđmana !

Croatia EU for you

Mi Hrvati ćemo skupa sa Srbima uništit tzv "BiH"! A musliće ćemo podijelit između sebe, oni se ionako ništa ne pitaju!

nasvasta

Nema te guzice koja će staviti svoj život na kocku za fašistički entitet i aparthejd .

ode lojavi pakaš

u hendek...

Bosna

@ … Croatia EU for you….Zar nisi primjetio BAJRAKTAR ?? Cije je to ??

Njofra

Bas su naporni. Ispraznili su pola hrvatske od srba. To su mogli jer im je zapad to dopustio, zauzvrat su se odrekli pozicije u bih, to svi znaju. Sjasite vise i pustite na miru da se unutar bih dogovorimo.

@Ljiljan

>>Koja su to podmukla krivousta govna,traži neka prava za nekih 180000 tisuća bjeločarapaśa a još nisu isčaprkali ni dron koji se za malo zabio u grob dr.sranje njofre retardiranog krivoustog tuđmana ! ka Ljiljan Zbog ovih riječi djed ti se okreće u grobu

@Ljiljan

Ne možeš ti da ne spomeneš ljubišu.i priskakanju unjegov krevet

Trk

Nije mi jasno sta Hrvatska ima sa izbornim zakonom BiH

radio

Govno ustasko Zar ne vidi svjesku krizu, sutra moze da krene treci svjeski Rat in i izbornom zakonu .. yeb'em ti cerku ,Plenkovic..

Croatia EU for you

Nije mi jasno sta Hrvatska ima sa izbornim zakonom BiH ka Trk Republika Hrvatska je uz Republiku Srbiju, tvorac tzv "BiH", a samim tim i jamac opstojnosti te tvorevine "BiH". Dakle u bilo kojemu trenutku, Republika Hrvatska i Republika Srbija mogu izmijenit trenutačno stanje u tzv "BiH", a ako ono nije po volji hrvatskog i srpskog naroda!

Simptomaticno

Borel je u onoj grupi pri EU, a nisu mali, ni nebitni, koja dvije-tri godine radi na razaranju Bosne i na trećem entitetu. Jasno je zašto se sastaje sa Plenkovićem i izmišlja “stanje pred eskalaciju” kako svako malo opisuje BIH. Ovo je još jedno nepoštovanje države BIH, a naši krelci ništa ne rade po tom pitanju.

Guest

Guest Polako imate vremena do 1 oktobra samo ne znam koje godine.

ma, ovo stvarno nije uredu

kako europski hrvati guze talibančiće.... NE VADE, a NASUHO! dodaj malo vazelina jauče mujo....

Guest

Guest @ POTOCAR Ti jos veca ono sto si pomislio.

Guest

Guest @ Ljiljan To im je poklon od novih " prijatelja".

Guest

Guest @ Croatia EU for you Jadan si i bijedan kad po mrtvima mozes hodati i ruku prijateljstva od ubica traziti fujjj.

Za koga

Za koga da glasaju hrvati islamske vjeroispovjesti?

Nadimak

Sad ce Rvatsku Putin izbrisati sa mape

za Croatia EU for you

*nije bolest sve što boli

Nadimak

Ovi su isti Svrbi, ko njih primi u EU, sigurno se sada kaju, kaka od države i naroda

/ Najnovije