Plenković ponovo o BiH: "Ja sam za to da se obnovi povjerenje i dijalog između Hrvata i Bošnjaka"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

u kojem paralelnom svemiru živi

ovaj mamin sin?! VEZE TI NEMAŠ, smotani!!!

Marššš

***

Namidak

Dobar los policajac... to je to milanovic i on

Ko su “hrvati u BiH”?

Nisu dijaspora Hrvatske. Nisu njen narod. Oni su omicilno milenijsko stanovnistvo Bosne. Nemaju vecinske pretke slavenskih Hrvata. Ne nose politicko ime po drzavi Hrvatska, vec kao jedna od NACIJA odavno nepostojece Kraljevine SHS. Treba prestati sa velikodrzavnim klerofasistickim projektom svojatanja katolickog stanovnistva BiH “svojim, hrvatskim narodom”. Oni im nisu iseljenistvo!

Bosna u EU do 2030

Samo polako, sve to mora da dođe na red i sve mora da se rješi na putu za NATO i EU. A ovdje je regionalni lideHrvatska, ona postavlja uvjete.

Mario

***

Stavi ispruzenu ruku pomirenja

***

234

BRAVO GODP. PLENKOVICU. ALI VAS MOLIMO DA ISTRAJETE I NE DOZVOLITE RUSENJE DRZAVE BIH OD STRANE MILANOVICA I COVICA I NJIHOVE UBITACNE SARADNJE S DODIKOM I POLITIKE PREMA BIH.

/ Najnovije