Plenković o izborima u BiH: "Da je neko drugi na našem mjestu, puno bi se više miješao"

/ Komentari (33)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mustafa

Nije došao kao prijatelj on je došao u BiH da vodu muti.

Ama vi...

***

Guest

Pa zar se moze još više neko umješati u unutarne stvari BiH?? Prvo ste sa Srbima radili na tome, da se BiH razvali i uništi a sada ko fol vi se ulazete za BiH. Hinje pogane. Imate vala smeca pred svojim vratima, pa metite i ocistite prvo kod sebe. Kao na primjer= Turizam koji skupocijeno tjerate sa primorja, pa svoje drzavljane koji odlaze u bijeli svijet, trazeci bolji zivot. Znaci, pustite BiH na miru!!!!

Panzer

Plemki ti si gospodin. Ova marva razumije samo ono što njoj odgovara.Spriječiti da Sejdo I mnogi sejdići više nikad ne predstavljaju Hrvate

komentar

***

Panzer

Nije došao kao prijatelj on je došao u BiH da vodu muti. ka Mustafa Trebo bi on češće svraćat

Rgvbn

ISTA VAM JE ZELJA I ISTI CILJ - UNISTITI BIH. ALI NECE MOCI...

Kvazi probosanac

>>Pa zar se moze još više neko umješati u unutarne stvari BiH?? Prvo ste sa Srbima radili na tome, da se BiH razvali i uništi a sada ko fol vi se ulazete za BiH. Hinje pogane. Imate vala smeca pred svojim vratima, pa metite i ocistite prvo kod sebe. Kao na primjer= Turizam koji skupocijeno tjerate sa primorja, pa svoje drzavljane koji odlaze u bijeli svijet, trazeci bolji zivot. Znaci, pustite BiH na miru!!!! ka Guest<< Hrvati su bili u ratu već 1991., a vaš presjednik nije ni 1992. znao tko mu puca po Sarajevu. Horde su iz Bih granatirale hrvatske gradove kad je navedeni tvrdio da to nije "naš rat". Valjda je bila njegova država, koju je kao predstavljao. A sad , pobogu, pogledajte šta kaže međunarodno pravo, koje se odnosi na takve slučajeve. Ukrjinci su s vojskom upravo ušli nau ruski teritorij odkle dolazi ugroza po njihov suverenitet. Nitko pametan ne može reći da to nije u skladu s međunrodnim pravom. Ako bi se, nedo Bog, u budućnosti opet iz BiH granatiralo hrvatske gradovedesilo bi se isto - ulazak hrvatske vojske toliko duboko da se otkloni mogućnost granatiranja s toga dijela teritorija. Tako je to po međunarodnom pravu. I da zaključim: Hrvatskoj treba jedinstvena i suverena BiH, zato tako zdušno i pomaže ulazak BiH u EU i NATO. Sad treba samo pogledati kome smeta BiH kao članica EU i NATO, a bogami i most "Hercegovina", ili autoceste koje bi financirao Erdogan. Znate vi bolje od mene o kome se radi. To su oni kojima je dovoljan bosanski i vilajet.

Ja ne volim HDZ, a ovaj lik mi je beskicmenjak

ALI! Samo kad ga cujes, elokvencija, izricaj, brzina i protok misli, nacin na koji prezentira.... pa to je prema SVAKOM SVAKCATOM bejha politicaru vanzemaljac. Isto kao i kad odes na recimo ve-el pa pogledas prosjek komentara, a pogledaj ih ovdje. Izrazi kao ta neka....¨hinja¨ (u kojem je to rjecniku precizirano??), ti izljevi neopravdane mrznje, ma vidis jednostavno koliko je bejha zaostala, koliko je ona bez sanse za uspjeh i koliko ne moze uopce obastat. Nema tu ko povuc naprijed. Jedina sansa je razdruzivanje i onda za muslimanski dio dobro gladiti niz dlaku seicima, pa ce oni dat ¨sadake¨. Ovi ostali dva, prikljucit se svojima.

kojim to SVOJIMA?????

ALI! Samo kad ga cujes, elokvencija, izricaj, brzina i protok misli, nacin na koji prezentira.... pa to je prema SVAKOM SVAKCATOM bejha politicaru vanzemaljac. Isto kao i kad odes na recimo ve-el pa pogledas prosjek komentara, a pogledaj ih ovdje. Izrazi kao ta neka....¨hinja¨ (u kojem je to rjecniku precizirano??), ti izljevi neopravdane mrznje, ma vidis jednostavno koliko je bejha zaostala, koliko je ona bez sanse za uspjeh i koliko ne moze uopce obastat. Nema tu ko povuc naprijed. Jedina sansa je razdruzivanje i onda za muslimanski dio dobro gladiti niz dlaku seicima, pa ce oni dat ¨sadake¨. Ovi ostali dva, prikljucit se svojima. ka Ja ne volim HDZ, a ovaj lik mi je beskicmenjak _@BOSNA I HERCEGOVINA JE PO USTAVU NEZAVISNA, SUVERENA, NEDJELJIVA DRZAVA. NEUPITNA JE NJENA CJELOVITOST. @SUVERENE DRZAVE IMAJU NACIJU! @SUVERENE DRZAVE NISU SASTAVLJENE NI DRZAVNE ZAJEDNICE. @BIH KAO SUVERENA DRZAVA NIJE VISENACIONALNA KAKVA JE BILA JUGOSLAVIJA. @NACIJA BOSNE I HERCEGOVINE JE BOSANSKOHERCEGOVACKA. @ KONSTITUENTNI SRBI I HRVATI U BIH NISU NAROD, NACIJA NITI DIJASPORA DRZAVA SRBIJE ILI HRVATSKE. @KONSTITUENTNI SRBI I HRVATI NISU NACIJE U BIH. ONI SU IMENOM REZIDIUM (OSTATAK) NACIJA IZ DRZAVA SHS/YU/SFRJ KOJIH ODAVNO NEMA.

POTPUNO ISTO

Kao i agresor sa Istoka, nikakva razlika ..... samo malo perfidnije, pokvarenije i namazanije, isto. Jer, dokle je Bosne, oni imaju koga maltretirati, od koga krasti i gdje zakuhavati da bi u svojim zemljama mogli obezbijediti sebi vlast. Usput zavodeći glupake u BiH koji žive u nadi i ambiciji da će biti nekad nešto, ko zna šta (samo oni znaju šta, kao ovaj razdruživač na komentarima ovdje).... Nažalost, i tamo je prošlo vrijeme normalnih, kao što su bili Mesić, Kosor ili Pusić....postoji jedna davna, partizanska izreka iz II svj rata koja kaže: Čuvaj se Latina s leđa ....sve rečeno ..

Svaka mu je na mjestu

Da ne pišem, samo treba poslušati šta je čovjek rekao.

***

***

***

***

panzer

***

***

***

***

***

*****

A VOLE BOSANSKI KATOLICI SEBE ZVATI HRVATIMA, MADA IH PRAVI HRVATI IZ HRVATSKE OČIMA GLEDATI NE MOGU, A KAMOLI IH POISTOVJETITI SA SOBOM. DAO IM KRIVOUSTI DEGENERIK PASOŠE DA GLASAJU ZA HDZ PA I ONI ODJEDNOM HRVATI, A SAD KAO I EU DRŽAVLJANI HAHAHAHAHA.....EU IZ KAMENJARSKE P R C U LJ E I PAVELIĆEVI NACIFAŠISTI JBT.... ..... VOLE ONI SVOG HERCEG-STJEPANA VELIČATI KOJI SINU DADE IME AHMED (ŠTO LI BOŽE, ČUDNA LI ČUDA...)... A JEST I HRABAR BIO PRED OTOMANIMA, STRAHOTA ...HAHAHAHAHA

I ZATO OPET KOMŠIĆ !!!!!!!!

Pa Stoltettententenberže: Mi smo Hrvaaaaaaaati (imamo HR putovnice i osobne kartee)!!! Mi smo konstitutivni! Mi hoćemo da imaaaamo entiteeeeeeet !! Mi hoćemo to! Ako nama ne dadnete entitet mi ćemo sve plakat dok nam ne dadnete! Pa joooj evo i Dalić kaže da nama treba entitet! E eto vam svimaaa!

1949

Dragan Čović, hinjavi kvislinško fašistički lopov, vrlo će brzo, možda čak i prvi od ova tri bandita, prije Izetbegovića i Dodika, doživjeti svoj kraj u ovoj zemlji, ako ostane u njoj. Sva imovina koju je ukrao biće konfiskovana. Isto kako će proći i ova druga dva zločinca! Ako pobjegne iz ove zemlje zauvijek možda spasi svoj mizerni život i život svoje lopovske porodice i završi ga negdje daleko, kako on tako i Izetbegović i Dodik. Ukoliko budu toliko retardirani kao njihovi prethodnici pa ipak požele ostati ovdje, proći će isto i gore od svojih prethodnika (Karadžić, Boban i Izetbegović) Živi bili pa vidjeli, neće još dugo vremena proći do tada!

smiješni provincijski neofašisti panzerčići

GOMILA APATRIDNIH PARAZITA NAFURANA NA JEVREJSKI ETNO-RELIGIONIZAM I S-H NACIJE PREKO KRSCANSTVA. IZDAJICE VERE SLAVENSKE PRADEDOVSKE ZA CASU GRAHA CIRILA I METODIJA. JEDNI TOBOZE ARIJEVSKI KATOLIBANSKI SITNOZUBI JEVROPLJANI IZ IRANA PO PISANJU BABE NACIJE AJATOLAHA RUHOLE TUDJMANIJA, DRUGI TOBOZE JEVREJI 2.0 NAKON POGODBE KMETA LAZARA I 3U1 BOGA NOC UOCI KOSOVA.....

100% ---- ISTO

Kao i agresor sa Istoka, nikakva razlika ..... samo malo perfidnije, pokvarenije i namazanije, isto. Jer, dokle je Bosne, oni imaju koga maltretirati, od koga krasti i gdje zakuhavati da bi u svojim zemljama mogli obezbijediti sebi vlast. Usput zavodeći glupake u BiH koji žive u nadi i ambiciji da će biti nekad nešto, ko zna šta (samo oni znaju šta, kao ovaj razdruživač Panzer, stručnjak za svjetsku geopolitiku na ovim komentarima ovdje).... Nažalost, i tamo je prošlo vrijeme normalnih, kao što su bili Mesić, Kosor ili Pusić....postoji jedna davna, partizanska izreka iz II svj rata koja kaže: Čuvaj se Latina s leđa ....sve rečeno ..

***

***

Gulliverus

E neće tvoj Dragan biti u predsjedništvu pa taman... Lik ne prizna presude Evropskog suda za ljudska prava, a ovamo da nam nešto palamudi.

***

***

Gost_Radio_Sarajeva

Hajmo i mi malo da se miješamo u poilitku Hrvatske, Slavonije, Istre, Dalmacije i Dubrovnika, kad se puno više treba miješati. Prvi korak uvesti konstitutivne narode u iste teritorije.

Ma hajde molim te

Više od ovoga sto radite.... Fino bi bilo sa vaše strane da i vi i Srbija ako imate "svoje" u BiH uzmete i povedete u vaše zemlje. A tkzv naša politička elita bi vam trebala zabraniti svim snagama da se miješate u drugu suverenu državu. Mi u vas ne diramo. Jer znate gdje se ono ne dira

Gost 2

Hajmo i mi malo da se miješamo u poilitku Hrvatske, Slavonije, Istre, Dalmacije i Dubrovnika, kad se puno više treba miješati. Prvi korak uvesti konstitutivne narode u iste teritorije. ka Gost_Radio_Sarajeva * A ne bi bilo loše i da im napravimo jedno 3 entiteta, a ako ne to, onda makar da radimo na tome da se razdruže npr Slavonija i Dalmacija .... a dok to ne bude da im po EU parlamenti i UN-u cinkamo svaki potez rukovodstva i odredimo posebne cijene za goste iz HR kad zimi dolaze u Bosnu ....

Ne znam šta čekate!

* A ne bi bilo loše i da im napravimo jedno 3 entiteta, a ako ne to, onda makar da radimo na tome da se razdruže npr Slavonija i Dalmacija .... a dok to ne bude da im po EU parlamenti i UN-u cinkamo svaki potez rukovodstva i odredimo posebne cijene za goste iz HR kad zimi dolaze u Bosnu .... ka Gost 2 Ne mogu razlučiti tko ste to Vi, kakva ste Vi to sila da može utjecati na takve događaje?!

Gost

Ovi ujkani nemogu ni u WC bez izmjene izbornog zakona u BiH. Pa eto mijenja se svaki put u vasu korist, sta hocete jos? Samo jedno Da znate da svski normalan covjek ce glasati onog kandidata koji zastupa i brine se za sve narode u BiH i cjelovitu BiH. Samo tako je pravilno i tako ce biti.

***

***

***

***

***

>>Plemki ti si gospodin. Ova marva razumije samo ono što njoj odgovara.Spriječiti da Sejdo I mnogi sejdići više nikad ne predstavljaju Hrvate ka Panzer<<

/ Najnovije