Plenković danas boravi u BiH, sastaje se s Čovićem i biskupom Palićem

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost!

Kakva je ovo nezvanično zvanična posjeta susjednoj državi, a da državi niko ništa ne kaže? I Hercegovina je BiH, gospodo! Ne posjećuje premijer susjedne zemlje političku stranku u drugoj zemlji. Vučića ste razapeli zbog istog, a po BiH dolazite kad i kako hoćete.

Hercegovac u Bosni

Nadam se da cemo nekad imati normalne odnose s Hrvatskom.Ovo sada ,daleko je od normalnog.

Uspostava ¨¨normalnih odnosa¨¨ sa RH

zavisi samo i iskljucivo od oficijelne politike iz Sarajeva....

ZASTO

Dozvoljavaju naši Bosanci da nam gade zemlju ovi nacisti.

Ovi iz Zagreba

Ulaze ko Corona u Mostar umjesto sprida ono sazada.

Znali se

koji Ministri Bosne i Hercegovine dočekuju kolege iz susjedne zemlje, hoće li biti svirane himne dvije prijateljske zemlje.

Ljiljan

Ooooooo biti će tu I biskup palić sa svojom "palijom"ima tu da bude svašta....poslije ponoći će da se ganjaju goli oko oltara!

Avenger

Ooooooo biti će tu I biskup palić sa svojom "palijom"ima tu da bude svašta....poslije ponoći će da se ganjaju goli oko oltara! ka Ljiljan Željana će da podnese najveću žrtvu, mislim palije... Plenković Nazi Pakaš, Nepoželjna Kreatura na teritoriji BiH. Ovo je diplomatski skandal.

/ Najnovije