Pitali smo građane: Šta misle o nastupu Lidije Bačić ispred Katedrale?

/ Komentari (30)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ithfigddhjhtt

Dodikovo hriscanstvo,evropska vrijednost.

Ma sve je to ok

Nije bilo loše za gradsku sredinu nije bilo ni vulgarno, naprotiv, ovo na neki način je ok za evropske uvjete. Pred katedralom su još od austrougarskih vremena nastupali razni orkestri uključujući i bečke. U ludojAmerici su uobičajeno u nekoliko velikih sinagoga održavani uglavnom najviše razni rock koncerti pa čak i one lude bogohulne rok pjesme poput "smoke under water" a objekat je najmanje korišten u vjerske svrhe.

Bosanac

Dosla podrzat ugrozenog covica

Pitanje za gradjane

Ko fol mi ovakvi, onakvi , zelimo u Europu a sa osudom ovakvih nastupa sve smo blize Talibaniji! Zelimo li to?!

Duduk

Vama čovjek nemože ugoditi prije ste vređali i smijali se gradonačelnicu zbog staromodnog izgleda a sad vam smeta moderni izgled kratka suknjica tkz minić. A da sad ste moralne osobe da

Porfiricus Geneticus

Neka se samo nešto dešava, malo malo pa vijest od dva dana, kolika frka oko minjaka, a dole niz Štrosmajerova folk elektronske cajke klubi srednjoškolke obučene u iste onakve minjake, duboki dekoltei a ovamo im mame i tate glume moraliste. Totalni odron, još kad se ovakvi jave, ovi radikali NiP i SDA onda tek hoću da povratim. Gdje su vam Asimi, Fadili, korumpirani ubice iz NiP-a, genetski materijali. Maniite se Lidijinih atributa!!!

Oh la la

Ko fol mi ovakvi, onakvi , zelimo u Europu a sa osudom ovakvih nastupa sve smo blize Talibaniji! Zelimo li to?! ka Pitanje za gradjane Pa naravno da zele. Vidis da ih vecina sto su sljegli ponasa se i zivi kao u 18-om vijeku. Pobulilo se i plaza po dzamijama, govore nekim jezikom kojim se govorilo prije 250 godina, ne idu u pozoriste, na izlozbe, ne citaju nikakvu literaturu, crni mrak. Gdje nestade Grad Sarajevo ?

Valter

Djevojka izgled normala normalnom covjeku ,a smeta samo radikalnim vjernicima koji zagovaraju samo nosenje ninda odjela.

Jhgddh

Vama čovjek nemože ugoditi prije ste vređali i smijali se gradonačelnicu zbog staromodnog izgleda a sad vam smeta moderni izgled kratka suknjica tkz minić. A da sad ste moralne osobe da ka Duduk moralno?.

Pretjerujete

Mediji su ovde krivi što dižu frku oko ovog nastupa. Ovo se namjerno radi da se izazove i ono što se ne bi izazvalo da nema kopanja sa medijske strane. Bilo dosta ljudi, gledali su uredno, koga briga šta je gospođica obukla. Nije došla gola. Mediji, prestanite izmišljati priče!

Duduk

moralno?. ka Jhgddh<<Da šta se čudiš nisi čuo za moralne

Ma dogodile su se mnoge promijene zadnji nekoliko godina

Ono sa koronom je znatno promijenilo situacije i ljude i generalno znatno su rijeđi javni nastupi u živo. Dalje, nove generacije su u potpunosti odrasle uz mobitele i kompjutere pa zbog toga znatno drugačije od roditelja funkcioniraju.

Habuhabuhabu

Ko nema u glavi, ima u nogama. Trebala je sama znati, a i taj njen Fatmir, da je to mjesto za ozbiljnu muziku, folklor ili sevdalinki, a ne za bilo kakvu vrstu muzike. Tako je kad dođu seljaci do mikrofona.

u sarajevu niko ne nosi minicu

nije istina da tako prolaze obucene pored katedrale nigdje neprolaze zato sto ne nose mini suknjice samo dimije i duge suknje to je dzamahirija roditeljima smetalo ......kojim roditeljima muslimanima ......tako kazi islamistima

u sarajevu niko ne nosi minicu

nije istina da tako prolaze obucene pored katedrale nigdje neprolaze zato sto ne nose mini suknjice samo dimije i duge suknje to je dzamahirija roditeljima smetalo ......kojim roditeljima muslimanima ......tako kazi islamistima

Paša moj

Mnogo je mladih ljudi koji skoro nikako ne govore niti bilo kakve zvukove ispuštaju. Komuniciraju prstićima, tipkama porukama, pokretima. Takve pojave su zahvatile čak i građevinske radnike. Nečuju se više ni glasovi radnika na gradilištima kao u stara vremena. Današnji radnici na bauštelama uglavnom šute i sporazumijevaju se pokretima i gestikulacijama.

nije trebala dolaziti

u dzamahiriju ...........to je trebala znati

nije trebala dolaziti

u dzamahiriju ...........to je trebala znati

nije trebala dolaziti

u dzamahiriju ...........to je trebala znati

Peacemaker

Smeta SDA glasacima i nikome drugom. Jer, oni su ti koji nisu dvije knjige procitali a imaju svu pamet svijeta. Nikome normalnom nece smetati.

obicna

papanizacija centralne gradske zone u reziji hayat doo... btw. ko je uopste doticna i taj sulejmani

Ljiljan

Došla *** da primi fesliju,zna ona da bez feslije nema života!

Sta mislim? Sta cu mislit - da ima odlicne butke, ha ja!

.

Jole

Da niste vi pisali o njoj ne bih ni znao da je nastupala

Леми

Lijepe riječi su ukras !

Muhamed

Picka i po.

Ja i?

Kad selma bajrami za docek nove godine na otvorenom nastupi u minicu, dakle totalno neprikladno minusima i godisnjem dobu onda bosnje polude, a kad lidija usred ljeta i vrucina nastupi u minicu, kao i sve djevojke u skladu sa kalendarom, onda bosnje moralisu. Dokle vise vasi dvostruki arsini, licemjeri jedni???

Opet radi serijatska policija

Lijepe riječi su ukras !

Koel

Svaka cast za damu lijepa zgodna a bezbroj zena i djwvojaka prodje ispred te katedrale i vise ragolicene kakve su to budale zaostale u vijecu za nepovjerovati

Voz

U puf je vratiti odakle je i dosla i gdje joj takvoj i dolikuje.

/ Najnovije