Sarajevski profesori podržali proteste: Tražimo ostavku vlasti u BiH!

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bošnjak

Vakat davno bio!

@

Sarajevski profesori podržali proteste: Tražimo ostavku vlasti u BiH!...Podrska ali i pitanje koga onda Postaviti, ako znamo da je razlika izmedju Pozicije i Opozicije kao izmedju Pepsija i Kole.!!??

NN

Pitanje za mozgonje. Sta kada smjenite Federalnu vladu i VN ? Ja cu vam reci. Nikad vise nece se izabrati Federalna vlada ni VM. Dodik ce se otcjepiti kao i Covic sa herceg-bosnom. Ako vam je to cilj , a jeste baj,baj BiH . Vrdo dobro znate da rezultati parlamentarnih izbora 2018 g. nisu implementirani jer je HDZ i Covis sve blokirao zbog izbornog zakona , a vanredni izbori po Dejtonu ne postoje !

Mjera

Da je neko drugi pa hajde nego onaj fakultet pred kojim su bili stometarski redovi studenata radi skračenja radnog vremena inf.10.11.2020 god.a sada svi pametni.....https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/studenti-ispred-filozofskog-fakulteta-cekaju-u-redovima-postuju-li-se-mjere/396014

/ Najnovije