Pismo EU parlamentaraca Christianu Schmidtu: 'Pojasnite odluke o nametanju izmjena izbornog zakona'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Smit

Je obični bjelosvjetski kriminalac koji je od HDZ Hr uzeo milione da pomogne fašističkim strujama Hdz. Smeće od čovjeka treba protjerati iz BiH

Eu

Warum hat die EU diesen Nichtmenschen ernannt, der faschistische Ideen vertritt und die Bürger von Bosnien und Herzegowina herabsetzt? Ein Mann ohne Moral und Qualitäten, die größte Tragödie, die uns widerfahren ist. Bitte lasst ihn von der EU führen, denn mit ihm geht er nur durchs Raster.

Juka

Vodite ovog HDZ ovog magarca iz BiH. Ovaj magarac može samo dovesti do rata.

OHR

Gewöhnliches Elend und Gestank

Kristiano

Sad će on sa Miroslavom Lajčakom na račun Kosova praviti štetu BIH. Nisu se neki dan džaba sastajali. Već je nagovjestio neko nametanjeno drzavnoj svojini,pa se malo ušutio.

Mario

Lijepe riječi su ukras

Šmit nacist

Na sam ne može i nesmije objasniti a i ne zna Kako će da prizna da ga kupio hrvatskim ordenom nacisti iz Hrvatske da dođee manjina na u BiH na vlast .Da našu državu želu podijeliti nacistima.Ono što nisu u ratu mogli kmeče krmad prascu da im on ustupi.

Sasvim...

...jasno.

Šmit nacist

Lijepe riječi su ukras

Ante

***

Bosanac

***

/ Najnovije