Pismo ambasadoru Izraela od logoraša iz Mostara: Ne dajte se izmanipulirati slakorječivošću Čovića

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

I zapitajte se isto zausput, Izraelci...

.... zasto su imena heroja NOB-a 41 - 45 skinuta sa sarajevskih ulica, a postavljena imena osmanlija.

Db

***

Panzer

BOŠNJE PONOVO U HISTERIJI

Roki

Lijepe riječi su ukras!

Db

***

Duško Dugouško.

Israel je strateški partner Hrvatskoj. USA također. I Francuska također. Nije to slučajno tako. Nikakvo opanjkavanje to ne može promijeniti, jer odlično znaju s kim imaju posla. Savezništva se kao i prijateljstva među ljudima, ne prave do podne i promijene poslije podne. Israel odlično zna tko su mu prijatelji na koje se mogu osloniti, ne treba njima glede toga ništa sugerirati i davati savjete. Israel je prevažna država u svijetu, koja ne podnosi one koji pokušavaju sjediti na dvije stolice istovremeno.

Duško Dugouško.

.... zasto su imena heroja NOB-a 41 - 45 skinuta sa sarajevskih ulica, a postavljena imena osmanlija. ka I zapitajte se isto zausput, Izraelci... ....To pitaj Komšića i ne Israel. Nećeš dobiti odgovor, bez brige budi.

22

Cuj logorasa.. pa niste u logoru vise haloooo. Nastavite sa zivotom

Sasa

Jel ovaj apeluje nesto? Pa izrael drzi najveci zatvor i logor na otvorenom, Gazu. Terorisu Palestinu od kasnih 1800tih. I od njih dobro ocekivati? **** vam izrael majku.

odmah 90 godine islamista izetbegovic

skinuo partizane postavio turke okupatore bosne to su njegovi heroji osmanlije

Sasa

.... zasto su imena heroja NOB-a 41 - 45 skinuta sa sarajevskih ulica, a postavljena imena osmanlija. ka I zapitajte se isto zausput, Izraelci... Pa makar kad nesto kazes pazi da je istina, protiv Bosne samo lazi imate al jedno znajte, mozete Bosnu i Bosance za ***** povuci! Gdje god je otpor pruzen kao misevi su agresori bjezali. Mrs bagro. Svi cete vi u izrael, polako.

Je li to ramadan bio

post postili

Ferhadija i Alipasina su okacene PRIJE komsodjukca

....To pitaj Komšića i ne Israel. Nećeš dobiti odgovor, bez brige budi. ka Duško Dugouško.

Gost

Mozda Izrael zna i za muslimanske logore u Konjicu, Celebicima, Jablanici, Fojnici, Mostaru, itd. itd. Mozda Izrael zna za etnicko ciscenje Hrvata iz Bosne, za ubijanje, klanje istih tih Hrvata koji su se nasli na putu 'slavne armije'. Mozda ipak Izrael zna i tu stranu rata a ne samo vasu stranu, muslimansku pricu.

SO@

.... zasto su imena heroja NOB-a 41 - 45 skinuta sa sarajevskih ulica, a postavljena imena osmanlija. ka I zapitajte se isto zausput, Izraelci... , vidi se koliko si nacitan, navedi bar jednog osmanliju, al dzaba, vas su oprzili turci, pa samo razmisljate o njima, nadji bar jednu ulicu gdje su hrvati i srbi vecina sa imenom nekog bosnjaka pa i partizana, a u sarajevu sa hrvatskim i srpskim imenima ulica kolko hoces, nazalost.

U pravu si, hvala sto si mi otvorio oci....

, vidi se koliko si nacitan, navedi bar jednog osmanliju, al dzaba, vas su oprzili turci, pa samo razmisljate o njima, nadji bar jednu ulicu gdje su hrvati i srbi vecina sa imenom nekog bosnjaka pa i partizana, a u sarajevu sa hrvatskim i srpskim imenima ulica kolko hoces, nazalost. ka SO@ .................................. Nema ni jednog jedinog osmanlije, niti turskog age, bega, pase... Bas sam slijep, kako sam mogao da ne vidim da jos uvijek stoji Djure Djakovica, a ne Alipasina, te Vase Miskina, a ne Ferhadija (od Ferhat pase), hvala ti jos jednom sto mi otvori oci.

Guest

Izgleda o izbornom zakonu će početi i mrtvi u grobu davati podršku ortodoksnom kamenjarskom lopovu cigosu prefarbanom u svim bojama. Ima li vas još da za HDZ urgirate i tražite nešto sto u svojim državama nemate. Ima ona narodna izreka: Para vrti gdje burgija nemoze.

Guest

>>Israel je strateški partner Hrvatskoj. USA također. I Francuska također. Nije to slučajno tako. Nikakvo opanjkavanje to ne može promijeniti, jer odlično znaju s kim imaju posla. Savezništva se kao i prijateljstva među ljudima, ne prave do podne i promijene poslije podne. Israel odlično zna tko su mu prijatelji na koje se mogu osloniti, ne treba njima glede toga ništa sugerirati i davati savjete. Israel je prevažna država u svijetu, koja ne podnosi one koji pokušavaju sjediti na dvije stolice istovremeno. ka Duško Dugouško.<<Zaboravili su svoju prošlost najjadnije je sto čovjek u sebi nosi.

Guest

Cuj logorasa.. pa niste u logoru vise haloooo. Nastavite sa zivotom ka 22 Stidi se svojih riječi da zaborave svoje najdraže fuj.

Guest

Jel ovaj apeluje nesto? Pa izrael drzi najveci zatvor i logor na otvorenom, Gazu. Terorisu Palestinu od kasnih 1800tih. I od njih dobro ocekivati? **** vam izrael majku. ka Sasa Eh neka se našao pametan i u brk sastoji istinu živio.

Guest

skinuo partizane postavio turke okupatore bosne to su njegovi heroji osmanlije ka odmah 90 godine islamista izetbegovic Bijeda rovi po kontejnerima,a vi maloumni o lomovima napravi se od gradjana.

Ahaha

Džaba vam "krečit" svi ste vi i iz vladinih i nevladinih organizacija upokovani u zelenu transferzalu, pa ako itko to zna prepoznati to su Židovi. U ostalom da su nisu takvi ne bi biološki preživjeli more islamista oko sebe. Možeš misliti kakva ste sila i veličina pa umišljate da je netko zbog vašeg pritiska i to ravno 30 god. od rata išao u promjene ulica. Svakakvih baljezgarija možeš danas pročitati. I da skratimo ono što i vi dobro znate od Izraela nikada potporu dobit nećete jasno je i zbog čega.

/ Najnovije