Pet mjeseci od formiranja predmeta: Gdje je nestao slučaj "Ikona"?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ralle

Svima je jasno sta je ovdje u pitanju..Osmica i Bake preko agencije pokušali da podvale Dodiku..a svi znaju da od predmeta nema ništa..jednostavno, ikona se.ne potražuje po bilo kom osnovu..predmet okončan..

Elenorin

Ovaj debeli krmak, i kad bi bio u najuljudnija osoba, fizicki bi bio odbojan i ljigav. Prava je slina. :) a slucaj ikona? Pa kao i uvijek, predjemo preko svakog slucaja. Stvarno mi pada na um da napravim eksperiment i maltretiram i poinizavam ljude oko sebe, da vidim da li ce biti ikakva povratna reakcija od njih, da se odbrane, da ne dopuste da ih neko tek tako omalovazava. Imam utisak da bi me eksperiment razocarao i dokazao kako su ljudi inferiorni i slabici.

Guest

Guest Glupo pitanje pa u njegovu imovinu,a mozete pitati i Tadicku ona sve dobro zna i dobro je placena.

Koel

Dok se ne smijeni tadicka nema ni optuzbi za fasisticki dvojac dodik covic a svaki je tuzilac zavrsio na sudu nadati de da ce i ona za zlupotrebu polozaja

Milorad Dodik

Koja ikona? Ahahahaha

Latko zBrode

To treba pitati POTKOVANO tužilaštvo

Nikad doći do pameti

Glupim bošnjama nije jasno, da predmet ne postoji! Izmislili, ko fol, aferu, samo da skrenu pažnju bošnjama od svog lopovluka sa respiratorima i vakcinama!

/ Najnovije