Pećanin: Traži se katastrofalna kapitulacija od Izetbegovića i opozicije iz FBiH

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ko ce staviti muslimane

na zdrave zelene grane?

nasvasta

Time bi sebi presudili ko god izdao.

Senade

da to ti nisi promjenio sinjel!? Ako nisi, onda je katastrofa za BIH!

Ralle

Skontali ameri i ovi iz EU.da BiH ne.moze.drugačije funkcionisat, nego.samo da se jasno zna sta je.cije..i tako.ce.i biti..tesko se.muslimanima.odreci da biraju hrvatima predstavnike ..tako bi i srbima..al.nece.ici..Sejdo, Dunovic i.Mijatovic.su prošlo svrseno.vrijeme.

Poruka

Koja katastrofa! Kakav indirektan izbor?! Da li ste normalni uopste?! Tim samo jacate politicke partije i njihove interese kao i entitete! Drzava slabi a narod se nista ne pita! Samo bi pozicija predsjednik bila simbolicka a plata vasingtonska! Poslije Dejtona i svega sto je poslije uslijedilo ovi bi predstavljalo ukucavanje posljednjeg eksera u mrtvacki sanduk u kome lezi jadna zemlja Bosna i Hercegovina! Sramota na sta ste spremni! Ne treba odstupiti od normalnog demokratskog, civiliziranog i modernog uredjenja BiH po cijenu bilo cega! Pokazati zube, patriotizam, bosanski inat, to se u ovom momentu trazi ako zelimo dobro sebi i svojoj djeci!!!! Licemjerstvo medjunarodne zajednice as EU na celu se nastavlja! Pogoduje se nacionalizmu na svaki nacin! Neka tako naprave Izborni zakon u svojoj zemlji! Katastrofa!

071

Korumpirani i bezidejni prevaranti iz EU i SAD sjede sa seoskim prevarantima iz BiH koji zajedno ne dobiju ni 10% glasova kada se uzme u obzir izborna pljačka, i dogovaraju kako ćemo se svi iseliti odavde. Već pola stanovništva je otišlo. Ma more marš!

/ Najnovije