PDP: Zašto Radojičić ne pita Lukača ko je ubio Milana Vukelića

Fena
PDP: Zašto Radojičić ne pita Lukača ko je ubio Milana Vukelića
Srna / Igor Radojičić
Iz Partije demokratskog progresa (PDP) pitaju gradonačelnika Banje Luke Igora Radojičića zašto na današnjem sastanku ministru unutrašnjih poslova RS Draganu Lukaču nije postavio i pitanje - ko je ubio Milana Vukelića.

Kako je saopćeno iz PDP-a, Milan Vukelić je prije tačno devet godina ubijen na monstruozan način u naselju Starčevica i to samo zato što je pokušavao da se suprotstavi kriminalu i korupciji ogromnih razmjera i otimačini gradskog zemljišta u Banjoj Luci. 

Ovo ubistvo, koje je do danas ostalo neriješeno, bacilo je, navodi PDP, ljagu na grad Banju Luku i pokazalo "da se svakome ko se suprotstavi gradskom kriminalu može desiti da ostane bez glave“.

"Radojičić je prvim potezima povećanja broja potpredsjednika i načelnika odjeljenja pokazao da se mnogo ne razlikuje od ostatka SNSD-a koji nagomilava svoje članstvo u birokratskom aparatu. Očekujemo da se, osim udomljavanja članova vladajuće koalicije, novi gradonačelnik Banje Luke pozabavi i ogromnim problemima u gradu i da, za početak, što prije saznamo ko je ubio Milana Vukelića", poručuju iz PDP-a.

Radojičić je, nakon sastanka s Lukačem, rekao novinarima da je sigurnosni aspekt veoma važan za funkcionisanje grada. Zajednički je ocijenjeno da u najvećem gradu RS-a postoji povoljna sigurnosa situacija, te da nema značajnijeg ugrožavanja sigurnosti. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije