Pčelari iz Srebrenice prezadovoljni ovogodišnjim prinosima meda

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pčela

Ovi pčelari svake godine dižu cijene i kukaju kako im je teško. Koji je to repromaterijal koji je toliko uticao na cijenu ??? Nezasiti a još nikakve poreze ne plačaju. Prodaju med ,,ispod ruke" sa čistom dobiti a rade iz hobija za novcima.

radiosarajevu administratoru

***** ** *** ** ****** prvi kometar je prijavljen kao govor mržnje još prije više od dva sata a vi ne reagujete. Da li to radite namjerno da bi razvili nacionalističke diakusije na ovom tekstu. Mogli bi početi i izbjegavati vaš portal i pozvati na bojkot zbog širenja mržnje.

Sabahudin Imamović

Jedini repromaterijal koji je pčelarima poskupio je šećer koji trpaju u košnice! Koliku količinu stavljaju najlakše će te skontati jer je med poskupio sa 15 na 25 maraka! Dok je šećer bio 1,5 maraka i med je bio 15 maraka. Sad je šećer 2,4 i sad je med 25! Pametnom dosta!

/ Najnovije